eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Jadelith said: Aket-Atum said: (bilmeyenler için eagle_dnz benim kuzenimdir böylesi durumlarda son derece atarlıyım) AHAHAHAHAHAHAHAHA eet abi yemiyo tamamını alıntılamak, sen döversin diye korkuyorum : ((((( başka kuzenlerin varsa söle onlara da laf etmiyim : ( türkiyeye şeriat 0 kere gelmiş ordu ise x kere darbe yapmış, bunu göz önünde bulundur mesela edit: gramaar jadelith şimdiye kadar yaptığınız gibi aynı alaycı aynı kendine fazla ama niye güvendiğinden cok haberi olmayan cünkü etrafta atıp tutan beyin yıkayıcılara ayak uydurmuş onların yolunda kendini kaptırmıs şekilde gidiyorsun... hiç bir zaman lafı olduğu gibi almak işinize gelmedi gelmeyecek alıştım bunlara hepimiz alıştık her gün televizyonlarda gazetelerde tayyipler, melihler, arınçlar vs.ler aynı şeyleri yapıp duruyorlar zaten sen onların yolundan git bakalım ne kadar gidebileceksin ama unutma karşına öyle kuzenler çıkar ki ağzını yarım mm oynatamazsın. eyw. kuzen aslansın... edit: sadece son notumu küçülttüm yazdıklarımı değiştirmedim 2.edit: imla 3.edit: ulan tepem attı imla yanlıslarını taksit taksit görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 http://www.higherbebington.wirral.sch.uk/games/pyramid.html bu arada benim 8 kuzenim var, biri karate siyah kuşak. çok pis döveriz sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ginaly said: pekaziz said: Niye özür dilesin NTV? Atatürk'ü sevmiyorum diyen sıkmabaşı çıkardı diye yayımcılar, sunucular özür diledi mi? +1 +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hahahahahahahahah çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ahahaha abi o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ahahehheheheh gulgul oldum gercek olabilrimi oyle birsey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Acaba bir kafe'den falan mı aldılar o görüntüleri, aksi halde işler kötü ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar