Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annelerinize sorun...

zarekd

Öne çıkan mesajlar

İNSANLAR BİRİBLERİ İLE NEDEN EVLENİRLER?

başlık değil soru o yukarıdaki.. caps açık kalmıştı yazarkene farkettim sonra da zorlamadım. hatta birbirileri de yanlış yazıyor yukarıda.. ama aptal bi kelime. aklıma o ölmüş şişko şarkıcı geliyor hep. yok pavarotti değil..biribiri biribirilerine bakar bakaar.. Aman lan! ama bu paragraf başında başlık yazarken vaşlık yazdım sonra onu düzelttim evet..

her neyse, bi ümrü pardon ömürü beraber geçirecek kadar sevmişlerdir falan sanırım. ben insan ilişkilerini anlama konusunda çok parlak olmadığım için çözemedim bu kısmı. zaten ömür de garip bi kelime. devam edelim bi sonraki seçeneğe, sanırım güvence.. toplumsal baskılara, hâlâ evlenmedin mi sorularına karşı güvence, hayatta karşılaşılan sorunlara karşı dayanışma güvencesi (gerçi şimdiki evliliklerde bu kısım sağlam bi lol hakkediyor), hmm soyunu devam ettirme iç güdüsü..

ee haliyle böle garip bi kurumun, böyle şartları varken sağlıklı olma(içki,sigara), iyi ve maaş garantisi sunan bi meslek(iş işte) ve bu esnada başka bi kadın tarafından kapılma olasılığını daha düşük oranlara indirgeme için dürüstlük ve ağır başlılık.. bu kısıma "evden işee işten evee" klasik söylemi de eklenebilir.

"hamile kaldım, karnımda sen vardın, iki kuruşu denk edip aldıramadık bi türlü işte" cevabını duymanız ise sizin istenmeyen bi çocuk olduğuna gösterge sayılır.

canım sıkılıyor evet. paso ödev.. paso çalışma. yok bi de canım sıkkın zaten sabahtan beri.. öff püff.. bi de başlık yanlış! anlarınıza değil o annelerinize

moderasyon uyuma, başlıklara sahip çık!
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü yatakta iyi

dersen ben böyle anlarım, 5 maddenin arasına sıkıştırsaydın öyle yorumlamazdım. onu da geçtim başına çünkü yazmasan gene sorun çıkmazdı. ayrıca dynun banlı dedi ben ondan konuştum. devlet dairesi gibi çok yavaş işliyor burası da. NOLOYOR

@dasaa abi sen konuşunca kaybolup gidiyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş evlilik nedenlerini tartışma yeri olsun diye açmadık teorik bilgiler gerçekle uyuşmadığı için açtık.

millet neden evlenmiş ? nasıl açıklıyor bu durumu diye sorduk.

ayrıca moderasyonu kınıyorum. analarınıza sorun çok vurucuydu ve kötü bir anlamda taşımıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...