zarekd Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 babanızla neden evlenmiş ? ilk cevaplar benden - dürüst - ağır başlı - içki kumar sigara yok - saygın meslek başka da bir şey sayamadı o kadar sıkıştırmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 annem babamı tavlamış bi eylem sırasında babamda kırmızı atkı varmiş 80ler zamanında annemde hemen yanaşmış bakmış güzel hatun sonra evlenmiş sigara var alkol kumar yok kahveye bilem gitmez 24 saat uyur 24 saat kanaryalara bakar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Evlenmez olaydım dedi valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 babamın evlendiği anı hatırlamakta güçlük çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bizimkiler beş yıl önce filan ayrıldı, demek ki fazla iyi bi neden değilmiş anlamsız ve amaçsız duygu sömürüsü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Görücü usülü evlenmişler, pek üzerinde düşünmeye gerek yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ya şimdi kendimizi kandırmayalım. burda kaçımızın annesi "çünkü yatakta çok iyi" cevabını verir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 fatih mesajını iğrenç buldum. kişiselden 1 gün banlı rp'si yaparsan mutlu olurum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 tamam yaparım. gerçekleri söyledik diye di mi tüm bunlar. off ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sen sadece yatakta iyi olmasına bakıyorsun yani? yozlaşmış lan bu millet mod banla adamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mutfakta iyi olmasına da bakılmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Werewolf said: Mutfakta iyi olmasına da bakılmalı bence. +maç izlemeyen. +alışveriş ve kozmetiğe karşı dayanıklı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben öyle bişey dedim mi şimdi greeny. benim orda söylemediğim bi sürü kriter var. sadece yatak diyince onları boşverin mi demek istiyorum. böyle bir mantık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 olm banlı adam konuşur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 OOOOOooOOOOOooOoOoOOOOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 İNSANLAR BİRİBLERİ İLE NEDEN EVLENİRLER? başlık değil soru o yukarıdaki.. caps açık kalmıştı yazarkene farkettim sonra da zorlamadım. hatta birbirileri de yanlış yazıyor yukarıda.. ama aptal bi kelime. aklıma o ölmüş şişko şarkıcı geliyor hep. yok pavarotti değil..biribiri biribirilerine bakar bakaar.. Aman lan! ama bu paragraf başında başlık yazarken vaşlık yazdım sonra onu düzelttim evet.. her neyse, bi ümrü pardon ömürü beraber geçirecek kadar sevmişlerdir falan sanırım. ben insan ilişkilerini anlama konusunda çok parlak olmadığım için çözemedim bu kısmı. zaten ömür de garip bi kelime. devam edelim bi sonraki seçeneğe, sanırım güvence.. toplumsal baskılara, hâlâ evlenmedin mi sorularına karşı güvence, hayatta karşılaşılan sorunlara karşı dayanışma güvencesi (gerçi şimdiki evliliklerde bu kısım sağlam bi lol hakkediyor), hmm soyunu devam ettirme iç güdüsü.. ee haliyle böle garip bi kurumun, böyle şartları varken sağlıklı olma(içki,sigara), iyi ve maaş garantisi sunan bi meslek(iş işte) ve bu esnada başka bi kadın tarafından kapılma olasılığını daha düşük oranlara indirgeme için dürüstlük ve ağır başlılık.. bu kısıma "evden işee işten evee" klasik söylemi de eklenebilir. "hamile kaldım, karnımda sen vardın, iki kuruşu denk edip aldıramadık bi türlü işte" cevabını duymanız ise sizin istenmeyen bi çocuk olduğuna gösterge sayılır. canım sıkılıyor evet. paso ödev.. paso çalışma. yok bi de canım sıkkın zaten sabahtan beri.. öff püff.. bi de başlık yanlış! anlarınıza değil o annelerinize moderasyon uyuma, başlıklara sahip çık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Anneme sordum, babam çok etkili evlenme teklifi yapmış. -Remziye, bir kez daha sormayacağım. Benimle evlenir misin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 çünkü yatakta iyi dersen ben böyle anlarım, 5 maddenin arasına sıkıştırsaydın öyle yorumlamazdım. onu da geçtim başına çünkü yazmasan gene sorun çıkmazdı. ayrıca dynun banlı dedi ben ondan konuştum. devlet dairesi gibi çok yavaş işliyor burası da. NOLOYOR @dasaa abi sen konuşunca kaybolup gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 3 kere okudum greeny. anlayamadım senin mesajını ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bi daha benimle aynı dakika da mesaj atmayın! mesajım güme gidiyor.. moderatör! tarafları fair play'e davet et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Üyelere duyuru: dasaa ile aynı anda mesaj atanlar 1 saniyeden 3 saniyeye kadar ban yiyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ya arkadaş evlilik nedenlerini tartışma yeri olsun diye açmadık teorik bilgiler gerçekle uyuşmadığı için açtık. millet neden evlenmiş ? nasıl açıklıyor bu durumu diye sorduk. ayrıca moderasyonu kınıyorum. analarınıza sorun çok vurucuydu ve kötü bir anlamda taşımıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 anneme sordum clevelandlıydı dedi. cleveland. /cons banlenenlerin mesajlari itinayla iletilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yok ondan değil anlarınıza yazmışın analarınız da olamamış. ben de hem düzelttim, kibar adamım anne diyiverdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dynun neyi anlamadım. evlere özel ders veriyorum. öm at anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar