MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 İşyerinde canım sıkıldı. Gittim patlayan şekerlerden aldım. İş yerine geldim. Attım hepsini ağzıma. Başladı patlamaya. Arkadaşların yanına gidiyorum. Falan gülüyoruz. O anda patron odaya bi girdi. Konuşacam ağzımı açıyorum çatapata... Millette arkada kopuo. Rezil olduk gitti..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ne küseel...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 güsel olmuş yaa[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yakısır.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Eheh iyiymiş=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 :Hahaha güldürdün beni öğlen vakti allahta seni güldürsün lol[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ne gusel banallıktan kurtulmussun sen ve ark.ların daha ne =P[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ne küsel iş yeriymiş (:[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ee patrona da vercen 2 paket olcak bitcek[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 super bi olay :D[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 uahauha[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 canım istedi şimdi çatada çatada :D 2-3 paket atardım ağzıma küçükken şimdi bulunmuyo buralarda:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Gönderiyim burdan. 250 binlira . Yada evde yeterli malzemen varsa şeker glikoz şurubu laktoz, doğala özdeş limon aroması(bune oluyo yıllardır anlamadım doğal ile eş anlamlı mı demek?) Karbondioksit E290[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 şeker var bi tek:P gidip bakkala ütü yapim de getirtsin varsa:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ehuehu o malzemeleri eve stoklayıp yapmak lazım. Hem para harcamaktan kurtuluruz hemde çata pata geçer günlerimiz :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 DHA İstanbul Evinde tonlarca şeker karbondioksit ve bilumum patlayan şeker yapımında kullanılan malzeme bulunan nedanko isimli şahıs karbondioksit zehirlenmesinden ölü bulundu. Arkadaşları; Eve geldik kapıyı çaldık. İçerden çatapata diye sesler geliyodu. İlk once şaka yapıyor zannettik. Daha sonra kapıyı kırıp içeri girdik. Yerde ağzında kilolarca patlayan şekele yatıyordu. Çok üzüldük. İş arkadaşları oturduğu bilgisayarın başına güller koydu. Masaüstünede seni özlüyoruz diye yazılar yazılan nedanko bugün öğle namazını müteahit cevat kılıyor. Abdullah Canverdi - Doğan Haber Ajansı[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sdgdfkjdfasf yazık oldu allah rahmet eylesin :D[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 amin :)[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Xuahaha Allah'ım ne kadar komik bi durumdur ya.. Patronun tepkisini daa çok merak ettim. O da dalgaya mı aldı yoksa piskopat patron ayaına yatıp seni azarladı mı?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 he yaa patron ne dedi bu işe =)[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Heffer, 20 Mayıs 2004 16:39 tarihinde demiş ki: canım istedi şimdi çatada çatada :D 2-3 paket atardım ağzıma küçükken şimdi bulunmuyo buralarda:) Ya bildigin olipsi veya baska bi sekeri..10 g c4 yapistir patlat al sana patlamis seker.. *!Kosarak asagi atlar ama yine olmez...*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 20 Mayıs 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ya ne oldu dedi zaten harala gürele gülüyoz benim elim çenemin altında ağız açık bişi dökülmesin diye bide kopuyorum o ara... Anlattım böyle böyle diye ggüldü(ama şöyle güldü hai burunda hızlı nefes verirsi bide hafif gülümsersi aynı anda ama) öyle güldü gitti.. Eminim şimdi siz deniyosunuz ...[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ... prdnn [Bu mesaj nedanko tarafından 21 Mayıs 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Yok denemedim de aklımda canlardırdım. Klasik şişman, hafif ya da tamamen kel bi patronun çalışanları arasına gidip, ööle yapmasını düşündüm.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 :D gecmıs olsun [signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... [Bu mesaj Llama tarafından 21 Mayıs 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar