Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://www.linuxplanet.com/linuxplanet/reports/6697/1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Burdan sorayım. Netbook için linux dağıtımı arıyorum. Şuan Ubuntu Netbook Remix i indiriyorum. Belki Kubuntu Netbook u da indiririm. Netbook için önerdiğiniz Linux dağıtımı varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ubuntu Netbook Remix ya da Mandriva kullan eğer yeniysen Linux'da. Mandriva favorimdir benim. Eğer Linux biliyorum diyorsan Arch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Zimbra'yla Exchange Server'a baglaniliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bildiğim kadarıyla hayır ama bu bilgi yaklaşık bir senelik kendin de bir kontrol et. Gnome bu işi en iyi yapan: http://library.gnome.org/users/evolution/stable/exchange-configure.html.en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 download manager gibi gerekli şeyler yok yalnız listede.. idm muadili bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 KGet, wget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Firefox addon'u olan var, flashget'le uyumlu calisan: DownloadThemAll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 meh.. gene de en eli yüzü en düzgün olanı kget'miş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar