camel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yoo ben hiç görmedim. o senin gördüğünde dayanma gücü azalmış tanka bi kişi sağlam bi silahla taramıştır. patlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Fly said: makinalı tüfek ile tank patlatılıyor yalnız warlockta. Er Ryan'ı Kurtarmakta da tabancayla patlıyordu ama tom henksin süper gücüydü o galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 olsun öle de saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 camel said: yoo ben hiç görmedim. o senin gördüğünde dayanma gücü azalmış tanka bi kişi sağlam bi silahla taramıştır. patlamıştır. yıllar içinde değiştiyse bilemiyorum da ilk çıktığında her tank gelişinde alırdım elime makinalıyı döne döne keserdim arada bıçak çekerdim falan, boss fight tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 asldfkj tanka bıçak çeken adam. bunun filmi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Rambo V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 lan olum sabahtan beri ofiste warrock oynuyorum lan. şu uçak kullanmayı bi çözemedim ınısını ıvrıdını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bf2de tim komutanı olup artillery istemek çok zevkli bişeydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 oynayanınız yok mu ? beni klanına alsın oynayan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 olum highland diye süper bi harita geldi lan. değişik tanklar alan var. obüs var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar