Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Daha adam akıllı başlık bulamadım. Efendim Orjinalinde Vista ile gelen, fakat şahsımın format atıp XP Pro kurduğu bir laptopum var. Konu ile alakası var mıdır bilmiyorum ama söyledim. Şimdi ben bu bilgisayarın fişini çektiğim zaman (bilgisayar açık tabi) görüntü simsiyah oluyor. Ama ekran komple kararmıyor, mesela çok dikkatli bakarsanız ekranda görüntü var ama mesela mouse imlecinin hareketi fln görülecek derecede değil. Brightness dan dır dedim dibe vurdum olmadı. Başına gelen var mı? Güç özelliklerini vs kurcaladım olmadı :/ Edit: Unutmuşum. Fiş takılı değilken ekranı kapatıp açtığımda (elimle yani ekranı aşağı yukarı kaldırdığımda) 1-2 saniyelik bir görüntü geliyor tekrardan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ya panelin guc invertorunde ya anakartin voltaj distributorunde yada pil de problem vardir. Cozum muhtemelen servislik. Makineyi gormeden soylenebilecek cok birsey yok. uzerinde xp olmasi falan gibi yazilimsal nedenlerden olma ihtimali cok dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Laptopunun kendi güç ay programı olması lazım. Onu yüklemeyi dene. Normalde güç ayarlarında ekran karartma diye birşey vardır pil harcamamak için ama XP kullanalı eper oldu, hatırlamıyorum. Vista'da var, KDE 4'te var, XP'de olmayabilir ama, KDE'nin XP ile aynı zamanlarda çıkan versiyonunda yoktu. Servis paketlerini yükle önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Güç özelliğini kurcaladın değişmediyse servise götür tabii. Önce bir live CD takarak dene yinede istersen, bilgisayarlarda ne olacağı belli olmaz. En iyi Laptop desteğini Suse veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aynen gergenin de dedigi gibi problemin yazilimsal olup olmadigini test etmek icin sacmasapan bi bootable cd ile boot edip ekranin nasil davrandigini kontrol edebilirsin(live cd ler mesela). Renkli olmasi sart tabi. siyah beyaz ekranda problemi gozlemleyemeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Aman servislik birşey olmasın hiç uğraşamam atarım aşağı bilgisayarı :) Boot cd olacaktı bende bakayım, haber vereyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Boot CDsi bulamadım, fakat aynı mantıkta diye tahmin ettiğim fişi çıkarıp güvenli kipe girdim görüntü vardı. Samsung battery manager ı kaldırdım sorun devam ediyor. Sürekli evdeyim şimdilik çok sorun değilde, illaki lazım olacak bu bilgisayar :P güvenli kipte çalışıyorsa fişsiz teknik bir arıza olmasa gerek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 O halde durum yazilimsal cok ilginc bir sekilde. teknik servise telefon edip cozum onerisi iste bence. illaki karsilasmislardir boyle biseyle bu tarz bi problem varsa. Oraya kadar goturmen gerekecek kadar mudehale gereken bi problem degildir durum boyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Oh be, şükür ozaman ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar