DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Mayıs 2004 17:49 tarihinde demiş ki: şimdi de ortaya ölümsüz hademeler mi çıktı? OMG! ben gördüm cr89 , wizards son kitapları monster manual 345 de yaptılar onu da :D[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: unity100, 20 Mayıs 2004 18:25 tarihinde demiş ki: einstein bunlari soylediyse ben de gandalfim sen gonullerin gandalfisin unity.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 cr 89? yanlış görmüşsündür.. ölümsüz hademe mi o cr89 dediğin?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: dom, 20 Mayıs 2004 22:55 tarihinde demiş ki: said: unity100, 20 Mayıs 2004 18:25 tarihinde demiş ki: einstein bunlari soylediyse ben de gandalfim sen gonullerin gandalfisin unity. allahin yuksek izniyle o da olur[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Hurafe bunlar, Einstein'ın son ziyaretçisi Joseph Mengele'dir bir kere.[signature][hline]If you are close enough to read this, you are in big trouble.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 - aşşadan tıkırtılar geliyor bey, hırsız olmasın? - boşver ufodur ufo? - fare olmasın? - ya yat uyu kadın ya ufodur ya zamanda yolculuk eden ayneşşeytandır. - peki bey..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Mayıs 2004 03:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bone den "kedidir kedi"ye yeni bir yorum[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 * Tıkırt * - Aşağıdan tıkırtılar geliyor? - Eee? - Eee'si sakın kedi olmasın? - Hırsızdır,UFO'dur,Ayneşşeytandır ama kedi olamaz imkanı yok. - Ama kedi... - Zıbar karı![signature][hline]If you are close enough to read this, you are in big trouble.
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 - asagidan tikirtilar geliyor bey - erooohg ? - kalk bey kalk kos bir bak - aaaaaamaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn of beeee * pat pat zopat pat pat * - horeh ? - size evrenin sirlarini getirdik dunyali - beeeeeey neymis ? - bi dur kadin ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 - Aşşağıdan tıkır ... - HANIM KOŞ TÜFEĞİMİ GETİR! - Ne oldu bey? - E.T geldi kesin bu kez vurup kahveye asıcam hayvanı.[signature][hline]Can I give myself a reason to live?Can I give myself a puzzle cannot be solved?
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bukadar kasılırsa herkezin cümlelerinden bişi çıkarılabilir.. biri osman der birisi başlar os bilmemnece bilmemne anlamındadır man ise daha bi hede hödö dür.. çık çıkabilirsen sonra[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 -Hanım:Bey aşağıdan tıkırtılar geliyo -Bey:Biliyorum -Hanım:Ne Nası yani bişey yapsana. -Bey:Benim o ben korkma. -Hanım:Senmisin? Ama sen burdasın bey saçmalama! -Bey:Eminmisin? -Hanım: Niye öyle bakıyosun bey. Bey bey aa kulakların niye böyle bey. Yapma beey. İMDAAAAAT!!!! -Hanım:Oh be rüyaymış. -Hanım:Bey aşşağıdan tıkırtılar geliyo. -Bey:Biliyorum -Hanım:Ne nası yani bişeyler yapsana. -Gani Müjde:Bence yapmayın derim ben yani açıklamak gerekirse. -Bey:BU KİM LAN KARI!!!!! -Gani Müjde:Ben bu kadının şizofreni dostuyum. Aslında yokum yani. Aslında sende yoksun muhaha salak karı bizi gerçek sanıyo. -Bey:MUHAHAHAHA -Gani Müjde:NIHOHAHAHAHHA -Hanım:HAYIIIIIIIR!!!! -Hanım: oh be rüyaymış. -Hanım:Bey aşağıdan tıkırtılar geliyo. -Waçovski kardeşler:Tıkırtı gerçek değil hepsi simulakra. -Hanım: CİYAAAK! Oh be rüyaymış. -Hanım: Bey tıkırtılar geliyo yine. -Bey:Ko g.tüne faredir. -Hanım:Ama bey.. -Bey:Ciyaaaaaak!! -Bey:Oh be rüyaymış. -Sindi kravford:Aşkım nooldu? -Bey:Rüya gördümde. -Sindi kravford:CİYAAAAAAAK!!! -Sindi kravford:Ogh be rüyaymış. -Gani Müjde:Nooldu cindiycim? -Fatih Altaylı:Brbljjjt: Van Hooijdonk' Zbrljtjtblrtssssşşt. Cimbom. -Gani Müjde:CİYAAAAAAK! -Gani Müjde: Oh be rüyaymış. -Reha Muhtar: Nooldu aşkım? -Gani Müjde: Rüya gördümde. -Reha Muhtar:Sakinleştirmemi istermisin? -Gani Müjde: Oluuuuur.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com
Öne çıkan mesajlar