pogodi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ginaly said: ginaly said: ben bunu görünce markette falan limon görmüş gibi ağzım sulanıyor lan. Hey, size de oluyor mu ha? acı sevmememe rağmen oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ya adam parayı geri vermeseydi hangi akla hizmet 10 lira verdin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 amaç rencide etmekti adamı onlar beni pis ettiler ben şey bekliyodum tmm kardeş otur hemen getiririz bekliyodum ama adamda atarlıymış meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 o saatte adam atar yapmasinda napsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dün gece şampiyondan yedim mis gibiydi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aquila said: o saatte adam atar yapmasinda napsin. müşteri memnuniyetinin o saatte mesaisi bitiyomuş asdkhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kapida yaziyodur belki. "bu muessesede musteri hicbir zaman hakli degildir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 şey asılıymış çıkarken gördüm "müşteri memnuniyeti çalışma saatleri sabah 09:00 - 12:00 akşam 13:00 - 18:00" görmemişim asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 musteri bile olamamissin ki sen, oturup kalkmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Kokoreç çevreyolunda yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kok koo reç ko ko ko kooo kok koo reç kokoko koo diye bi şarkı vardı o dilime dolandı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ankarada aydınlıkevlerde direk semtin girişinde bir yer çokçok güzel yapıyor geceleri açık sadece dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ya o bağırsağı oraya koymasanız da ben kokoreçli hayatıma kaldığım yerden devam etseydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Seni asla yıldırmasın o bağırsak! Şöyle bi düşününce her yiyecek iğrenç olabilir. Yumurta mesela embriyo, o mis gibi ızgara yediğimiz dana etleri kanlı canlı işeyip sıçan canlılar aslında. Fazla düşünmeden yemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık dostum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hele süt felan. çiftleşirken allah bilir nerelerine sürtüyor öküz şeyini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar