Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dagger's Account System v1.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Faust, 20 Mayıs 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
yaparsın tabi aşmışsın diyorum ya.
bu arada siteni iyi çalmışsın (redturk).

site2_files --> değiştirsen iyi edersin.

ben bir yanlış göremiyorum ?
site2_Files?
ne var bunda???
ee??
off saldır atla atla her zamanki gibi eferim..[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches
http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
Mesaj tarihi:
peki tamam +1
fakat bu tasarımı ben yaptım ltfn ama..
ben genelde sitenin genel dosyalarını
site1_files a exe zip
site2_files a gif jpeg
site3_files a macromedia uygulamaları diye girerim

ve neden siz peş peşe msg attınız bi anlam veremedim..?[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches
http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
Mesaj tarihi:
Onceki sitende yaziyordu, bunda da bariz Save As demissin, ben de bildigimi soyledim, normal tartismalarda modlugumu kullanacak olsam mesajlarindan isime gelmeyen yerleri cikarirdim degil mi? Ama kalkip fikirlerimi, bildiklerimi soyledigimde duzgun cevap vermeyi birakip super zekanizla urettiginiz komplo teorilerini ortaya koyarak suclayip saldirirsaniz karsiligini da alirsiniz, kusura bakma. Televizyon seyredip yatmaya geliyorum, son bir Paticik'e bakayim diyorum deger verip, gelen tepkiye bak, niye arka arkaya mesaj atiyormusuz.. Faust benim klonum, ondandir, hey allahim..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ!
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
:) güzel sistem fakat acık bulunur kesin :) en güzel elle açmak varmı acc isteyennnnnnn ? :)[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 21 Mayıs 2004 08:25 tarihinde demiş ki:
:) güzel sistem fakat acık bulunur kesin :) en güzel elle açmak varmı acc isteyennnnnnn ? :)

:lol: Kral olan bu abi yani elle acmak varken programa ne hacet.Üşengec alışmışız abi biz acc ı bile prog actıyoruz.Yazık lan bize cık cık cık[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.
-coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p

Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki:
neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe

Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaw baştan söliyim phpden anlamıyorum açıkcası online account sistemini kurdum fakat mysqla işletemiyorum db kullanıcı adı ve pass da doğru bu erroru veriyor

fatal error: cannot instantiate non-existent class: mysqli in c:apachehtdocsaccfunc.php on line 91

yardımcı olursanız sevinirim
  • Yeni Oluştur...