Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ---*1.2 Sürümündeki Yenilikler--- *Admin Panel geliştirildi. *sphereaccu.scp dosyasından eski hesapların aktarım sistemi eklendi. http://www.accomplices.net/acc.rar[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Accomplices.net'e baglanamadim ben, istersen mailime at host edeyim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ben bağlanabiliyorum ilginç bir durum tekrar dene baggio[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hmmm... bendede baglanmiyor evet.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bir de burdan denmeyelim http://dagger.dejavumania.net/acc.rar[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ewet bu link calısıor..[signature][hline]Mail : mailto:[email protected]
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Burasi var bir de.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 test etme imkanım olmadı ama kodlar düzenli olmuş geliştirile bilir. imkanım olursa asp ye taşımak isterim.. kolay gelsin..[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 geliştirile bilir. euhe sen aşmışın olayı. çevir asp'ye. ama asp kötü colfusion için çevir daha iyi olur.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı?
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 senin için assembly yapar dayarım foruma görürsün (: :P[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yaparsın tabi aşmışsın diyorum ya. bu arada siteni iyi çalmışsın (redturk). site2_files --> değiştirsen iyi edersin.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı?
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Faust, 20 Mayıs 2004 23:55 tarihinde demiş ki: yaparsın tabi aşmışsın diyorum ya. bu arada siteni iyi çalmışsın (redturk). site2_files --> değiştirsen iyi edersin. ben bir yanlış göremiyorum ? site2_Files? ne var bunda??? ee?? off saldır atla atla her zamanki gibi eferim..[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Save As dediginde resim vb dosyalar oyle x_files diye iner, yanlislik goremiyorsan senin gorememen yani, yoksa ortada yanlis olmadigindan degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 peki tamam +1 fakat bu tasarımı ben yaptım ltfn ama.. ben genelde sitenin genel dosyalarını site1_files a exe zip site2_files a gif jpeg site3_files a macromedia uygulamaları diye girerim ve neden siz peş peşe msg attınız bi anlam veremedim..?[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Cunku siteye simdi girdim, her isinize gelmeyen birsey soyledigimde kendinizi asan seyler dusunmeyin, brain overflow gecirirsiniz mazallah.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kendimi aşan şeyler söylemiyorum aramızdaki bilgi farkını biliyorum saygıda duyuyorum fakat ltfn gerektiğinde disiplini uygula forumdan insanları bıktırıyorsun .. iyi geceler..[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Onceki sitende yaziyordu, bunda da bariz Save As demissin, ben de bildigimi soyledim, normal tartismalarda modlugumu kullanacak olsam mesajlarindan isime gelmeyen yerleri cikarirdim degil mi? Ama kalkip fikirlerimi, bildiklerimi soyledigimde duzgun cevap vermeyi birakip super zekanizla urettiginiz komplo teorilerini ortaya koyarak suclayip saldirirsaniz karsiligini da alirsiniz, kusura bakma. Televizyon seyredip yatmaya geliyorum, son bir Paticik'e bakayim diyorum deger verip, gelen tepkiye bak, niye arka arkaya mesaj atiyormusuz.. Faust benim klonum, ondandir, hey allahim..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 helal yani baggio bile konuyu deşti ya helal[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 imzam rulz :)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 :) güzel sistem fakat acık bulunur kesin :) en güzel elle açmak varmı acc isteyennnnnnn ? :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Kronosh, 21 Mayıs 2004 08:25 tarihinde demiş ki: :) güzel sistem fakat acık bulunur kesin :) en güzel elle açmak varmı acc isteyennnnnnn ? :) :lol: Kral olan bu abi yani elle acmak varken programa ne hacet.Üşengec alışmışız abi biz acc ı bile prog actıyoruz.Yazık lan bize cık cık cık[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
laiquendo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 linkler çalışmıyor. var mı sağlam elinizde. bi yere upload ediverin. rapid olabilir mesela.
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 msn : [email protected] adam akıllı domain sahibi sunuculara ücretsiz account sistemi kurulur :)
wandal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yaw baştan söliyim phpden anlamıyorum açıkcası online account sistemini kurdum fakat mysqla işletemiyorum db kullanıcı adı ve pass da doğru bu erroru veriyor fatal error: cannot instantiate non-existent class: mysqli in c:apachehtdocsaccfunc.php on line 91 yardımcı olursanız sevinirim
Öne çıkan mesajlar