Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bir arda bey vakası gözlemlenmiş bu konuda gerekli incelemeleri yapmak için geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ginaly said: PS:Sabancının tamamı patide galiba. okula kayit olurken paticik uyeligi de veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ginaly said: kira said: Jana, Cansın, Kristin... Bunlar çok tanıdık, vay Utku meğersem senmişsin, Venedik'te kaybettim en son seni, üzüldüm. Nerde ne yapıyorsun bakayım? Ha bi de vize olayı nedir, duration of stay 90 gün ya, benim mayısta gitmem mi gerekiyor Türkiye'ye anlamadım ki. 5 aylık erasmus'a niye 3 ay duration of stay verilir ki? Aa sen Mustafa'sın o zaman. Tigergasse'deyim, Haus Erasmus'a 10 dakka. Bi çay içmeye beklerim (: PS:Sabancının tamamı patide galiba. sen hangi haus erasmustasın mustafa? burgassedeki değil ozaman burda mustafa diye biri yok çünkü. tigergasseyede daha yakın erasmus yok diye biliyorum ahmet diye biriyle tanışmıştım burdan bilkenttendi galiba. tek türk erasmuslu oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 emin değilim ya Haus Erasmus'u öylesine söyledim heralde oradadır diye. bu dönem bilkentten gelen yok, varsa da geçen dönemdir ya da bir dönem daha uzatan MBA ya da mühendislik öğrencileridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bilgidendi ya ozaman.adam yeniydi çünkü.herneyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sen o metrodan 80 euro ceza yede bi rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 70 yüroymus cezası. iki defa yesem 140 eder. dönemlik bilet 140 zaten. bir ay geçti, riskin 4te 1ini attım üstümden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Viyana'da deli Türkiye'den gelen var yav..Bizim liseden(Avusturya),Almandan,ve bilimum liseden ..Gidin Bermuda'ya bulursunuz...Gece çıkın biraz Empire'a fln gidin iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Butun Turkler ayni malligi yapiyor metro konusunda. Soyliyim, poker mantigiyla -ev play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 nasi ozendim allahsiz cinali ya ne guzeldi exchange yurtdisi hep oyle olacak saniyosun, olmuyo anasini satayim. aralik gelse de bitse su yuksek lisans cilem. bugun sabah yine erkenden kalktim salonda her zamanki yerime gectim laptopimi actim sorulara basliyordum ki ev arkadasim disari cikti, iceri temiz hava girdi "ohaa ne guzel biseymis lan dedim". o an farkettim 9 gundur evin disinda totalde 2-3 saat gecirmisim, gittim cami actim bi ferahladim falan. bizim icin de eglen yigidim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bu arada herhangi bir Turk marketi&restauranti falan filandan alisveris yaparken ogrenci oldugunuz vurgusunu yapin, indirimlerden ve hediyelerden yararlanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kenzap said: sen o metrodan 80 euro ceza yede bi rahatla of ben yedim burada 80 €, arada sırada tren bileti alıyorum şimdi. ha ödeyecek miyim hayır da stresi bayıyor insanı o inspectorların djh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ne gülüyorsun ki, polise kaydımı yaptırmadığımdan adamlar beni bulamayacaklar, adresi doğru vermediğimden cezayı yollayamayacaklar. basit taktikler bunlar arda, şimdi biletli trenime binmeye gidiyorum müsadenle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ihbarı basıyorum sınırdışı etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 GÜN 31 CONS GELDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bu bir tesadüf olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 orçun bize bir şey anlatmaya çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Orçun'a bol 31'li günler diliyorum Viyana'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bisepsler faydalı oluyor mu orçun bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 melisa p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ZaugnaKhaldun said: ihbarı basıyorum sınırdışı etsinler yaparsın sen, ssini al cezanın dghj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ginaly said: GÜN 31 CONS GELDİ. geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar