Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba Genç topluluk.....

Azraeel

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 3 yıldır ultima dünyasında kaybolduk..Kapalı gözlük kulaklık Yarış atları misali çevremizde ne oldu ne bitti demeden Koşturduk durduk...
Sanırım artık Ultima Dünyasına Çok şeyler kazandırmış Paticik ailesi ile tanışma vakti geldi....

Merhaba Gençlik İhtiyarlarada yer açın bakayım....[signature][hline]Zamanın ardından çığlık çığlığa koşsak da
Gene de birşeyler kalıyor gerilerde..Birşey kazandığımızı düşünsekde Çokşey kaybediyoruz Ekranın sihirinde...FATAL WAR UO SHARD
Sosyal ağlarda paylaş

Evet eomar ben gm Azraeel ...im

Bu arada hoş selamı veren her kardeşime saygılar sunarım teşekkür ederim...[signature][hline]Zamanın ardından çığlık çığlığa koşsak da
Gene de birşeyler kalıyor gerilerde..Birşey kazandığımızı düşünsekde Çokşey kaybediyoruz Ekranın sihirinde...FATAL WAR UO SHARD

[Bu mesaj Azraeel tarafından 13 Mayıs 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gözlerinde bozuk amca :)
Orada Eomer Yazıyo :D
Bu arada GM sen beni bi ediklesene :)
Seni bizim servera kim Gm yaptı onada takıldım dogrusu :D
Neyse Ellerinden öperim...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seni ediklemem ama güzel bi çimdiklerim :) sen kimsin söyle bakayım hafızam iyi değildirde :P[signature][hline]Zamanın ardından çığlık çığlığa koşsak da
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...