Astral Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 NTFS partition'da 00:00:01,374 gibi isimli dosyalar var ve silemiyorum. bu dosyalar ubuntu live cd taktıktan sonra bir şekilde oluşmuştu. ne şekilde bende hatırlamıyorum bir kaç ay geçti. şunuda belirtmeliyim ki dosyalar kullanımda değil. silinememe sebebi dosya isimleri. silmek için denediklerim: command promptta copy/move, rename, del, deltree, rd bilimum komutlar. denediğim programlar purgeie, moveonboot, unlocker. hiç biri silemedi. ne önerirsiniz? öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ha chkdsk de denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 belki burda çözümün vardır; http://support.microsoft.com/kb/320081 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bende de boyle bir dosya var. eskiden farkli bir hdd partition'a sistem kurmustum, daha sonra yeni hdd alip buna yeni sistem kurdum. bu eski partitiondaki sistemi de elle sildim yeni windowstan. silinemeyen 1 dosya kaldi. ben de nerdeyse her seyi denedim ve silemedim. bu silinemeyen dosya da sanki flashla ilgili bir dosyaydi. ilgincti yani. akliniza gelen bir fikir var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Aklıma unlocker diye bir program geliyor. Eskiden kullanırdım, denemenizi de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Unlocker o anda silemeyip sonraki başlangıca atacaktır, sonraki başlangıçta da dosya ismi bilmemne muhabbetlerinden silmeyecektir yine. Explorer'ın o an kullandığı dosyaları silmek konusunda başarılı olsa da böyle abidik şeylerde çuvallıyor maalesef. Geçen gün harici hdd içinde adında ? içeren bir dosya vardı, Windows XP her ne yaptıysam silmedi o an; Ubuntu'ya geçtiğimde hiç tereddütsüz uçurdu. Yani tavsiyem yine bir live cd falan kullanarak Linux üzerinden denemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Astral said: denediğim programlar purgeie, moveonboot, unlocker. hiç biri silemedi. arkadaşlar bir okusanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 :D kepazelik okumasına okuyorum da ne kadar dikkatli, verimli ve becerikli olduğum ortada. Özürler diliyorum, yerlerin dibine geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ilginç bi yöntem vardır belki işe yarar, ben çok kullanırım %50 işe yarar :) alakasız yeni bi dosya (mesela notepad dosyası) açıp masaüstüne bunun ismini silinmeyen dosyanın aynısı yap soyadı vb varsa oda olcak. (soyadı gözükmüyorsa gizliyse aç) bunu silinmeyen dosyanın klasöre copy/paste yap. kullanılıyor vb derse güvenli kipte dene. yada kullanan programı (mesela explorer.exe) kapat task managerdan, işe yararsa aynı dosyanın elinde 0kb olanı olcak. direk silinir sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 denedim, kayıt edemiyorum dosya adı geçerli değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 spyronun dediğini yaptığında da mı olmadı.. hmmm :S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar