Drall Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 124,5 net, ösym puan hesaplamaya göre 250 puan(fende iptal olan soruyu çıkardım, ama kimyada da iptal olması gereken bi soru var gibi, 2 cevabı var bence ve çoğu kişice. A kitapçığı fen1'de 16ıncı soru. kimyadaki gazlı tüplü soru x sıvısı x buharı falan. bence B de E de olur o sorunun cevabı. denge sonuçta x sıvısı ilave edince buhara dönüşür bir kısmı, yine artar buhar basıncı) sizlerin nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ben de 250 aldım fen 2 kötü geçti epey söylediğin soruyu anladım ama ne demek istediğini tam anlayamadım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 tam puan aldım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 biraz daha çaba sarf etmelisin : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 biz öss de derece yapan 50 kişi anlaştık bu sene de tekrar giricez üni de olmamıza rağmen. geçen sene de girmiştik 50 gencin hakkını yedik. yar etmicez size boğaziçi odtü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 rakiplerim sollamış beni =/ dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Özdebire girmedim ama zordu diye duyum aldım ne kadar doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ya çok fazla zor değildi ama sorular biraz kapalı ve yorucuydu çok işlem vardı bazı sorularda vs.Yani spesifik değil ama kolay da değil.Bir de benim geçen sene görüp unuttuğum konular vardı çok fazla kendi adıma en çok oradan kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 burada olmaz böyle şeyler medikal koalisyon. 270 yapıyorum garip gurup sınavlarda, zaman denemeleri anca 250 civarı pfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 290 yaptım meh hala 5 puan lazım :P:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 287 küsür hesapladım ama bilmiyorum :) iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ham 297 yaptım. okuldan da 79 gelir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 geçen gün okulda bi arkadaş anlattı soruyu saçma bişekilde yanlış yapmışım meğer =/ 250 puan falan olcak heralde benim de bakalım nolcak. çarşamba mı açıklancak sonuçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 nie gelip amaçsızca puan sallıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Killer said: nie gelip amaçsızca puan sallıyosunuz? kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ozdebiri takmayin kafaya benim hem lise hem universite sinavi oncesi baya dusuk gelmisti, bilerek mi oyle yapiyolar anlamiyorum. sonra lisede 201. oldum, uni de baya yuksek geldi, kistas degil yani, iyi bi dersaneye gidiyosaniz o daha iyi bi kistas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar