Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özdebir 2. denemeye girenler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
124,5 net, ösym puan hesaplamaya göre 250 puan(fende iptal olan soruyu çıkardım, ama kimyada da iptal olması gereken bi soru var gibi, 2 cevabı var bence ve çoğu kişice. A kitapçığı fen1'de 16ıncı soru. kimyadaki gazlı tüplü soru x sıvısı x buharı falan. bence B de E de olur o sorunun cevabı. denge sonuçta x sıvısı ilave edince buhara dönüşür bir kısmı, yine artar buhar basıncı)

sizlerin nasıldı?
Mesaj tarihi:
biz öss de derece yapan 50 kişi anlaştık bu sene de tekrar giricez üni de olmamıza rağmen. geçen sene de girmiştik 50 gencin hakkını yedik. yar etmicez size boğaziçi odtü falan.
Mesaj tarihi:
Ya çok fazla zor değildi ama sorular biraz kapalı ve yorucuydu çok işlem vardı bazı sorularda vs.Yani spesifik değil ama kolay da değil.Bir de benim geçen sene görüp unuttuğum konular vardı çok fazla kendi adıma en çok oradan kaybettim.
Mesaj tarihi:
geçen gün okulda bi arkadaş anlattı soruyu saçma bişekilde yanlış yapmışım meğer =/ 250 puan falan olcak heralde benim de bakalım nolcak. çarşamba mı açıklancak sonuçlar?
Mesaj tarihi:
ozdebiri takmayin kafaya benim hem lise hem universite sinavi oncesi baya dusuk gelmisti, bilerek mi oyle yapiyolar anlamiyorum.
sonra lisede 201. oldum, uni de baya yuksek geldi, kistas degil yani, iyi bi dersaneye gidiyosaniz o daha iyi bi kistas.
  • Yeni Oluştur...