Soulsinful Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Adam demiş ki "borca sokuyorlar" haklı adam, geçenlerde gördüm AKPli belediye başkanı almış eline kalaşnikof'u yoldan geçenleri borca sokuyordu. soktu soktu çıkartı bi daha soktu sonra... bu antalyalı vatandaş'ı da sokmuşlar artık nerede ne zaman ve nasıl o bilir. Adam demiş ki "işten çıkarıyorlar" he babasının işiydi ya ömür boyu çalışma garantisi olacak. Glabal kriz diyoruz bir çok sektör dibe vurdu adam işçi çıkarıyor hukümet destek veriyor çıkartmasın diye bu görünmüyor çıkarılana yardım ediyor bu da görünmüyor. Ayrıca her işten çıkarılan kriz yüzündende çıkarılmıyor az araştırın görürsünüz bazı firmalar sektör değiştiriyor sermayesini başka işlere kaydırıyor bunu kriz paravanı altında yapıyor işçileri o bahaneyle çıkarıyor ama onun amacı başka. Adam demiş ki "elektiriğe zam" yav allah aşkına bazıları hala elektiriğin limondan üretildiğini sanıyor sanırım. Jeotermal santraller iklim bazlı verim vs bişeyleri var bunun öle ona zam buna zam zam benim cebime mi giriyor üretim maliyetine gidiyor... Doğalgaz hususuna girmiyorum zaten gazmanla bağlantı kurmuştur bile bu adam. Adam demiş ki "dokunulmazlıklar kalksın" yav arkadasım mutlak dokunulmazlık nisbi dokunulmazlık vardır. Mutlak dokunulmazlık yasama dokunulmazlıgıdır meclıstekı oy ve sözler tavır ve davranıslar vs vs bunlardan dolayı vekili cezalandıramazsın demokrasının en buyuk faydalarından ve gereklılıklerındendır bu yoksa vekıl senı temsıl edemez. Nisbi dokunulmazlık adı ustunde nisbidir duruma olaya göre degisir Agır cezalık suc üstü hallerde takarsın kelepceyı koluna yada meclısce kaldırılır dokunulmazlıgı onu gectım dokunulmazlık öncesi meclıs arastırması meclıs sorusturması var meclisce kurulan komisyonlar var hayır bu Antalyalı amca dokunulmazlıgı ne sanıyor merak ettım. Varsa bı yamugu vekilin bunu pasa pasa ceker. Bilmemek ayıp degıl öğrenmemek ayıp onu da gectim bilmiyorken biliyorum demek daha da ayıp. Adam demiş ki "rus turist buralara geliyor" he evet amca bütün rusya her yıl ekonomik gelirine bakmaksızın kendi cebınden ödemek suretıyle nufusunun %10 unu Türkiye'ye tatile gönderiyor. Malesef biz fakir bir 3. dünya ülkesi oldugumuz ıcın ancak kartpostallarda görüyoruz diğer ülkeleri. Ayrıca cok gocunuyorum Rus turistler gibi gezemediğim için yoksa ben istemezmiydim gizanın gizemini çözmeyi Eifel kulesinden parasütle atlamayı... Ah be amcam... Ama sen yine sanslısın Rus garıları geliyo sizin oraya ya ben n'apam... Adam demiş ki "emekliyim cebimde para yok" emekli maaşını Akpliler tabi kafasına kalaşnikof dayatarak harcatıyordur. Emekli olana kadar birikim yapsaydın dicem ama mutlaka 2 üniversiteli oğlu/kızının masrafına harcamıstır. Ne diyim be amca batsın bu dünya senin suçun yok sen oyunu AKP'ye verme sakın verme CHP'nin senin gibilere ihtiyacı var. Kötü olmadan iyinin değeri bilinmez. Sorry For Wall Of Text. Okuyanlara selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 aleyküm selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 antalya deniz filan güzel yerdir, topicte postum bulunsum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Soulsinful said: geçenlerde gördüm AKPli belediye başkanı almış eline kalaşnikof'u yoldan geçenleri borca sokuyordu. soktu soktu çıkartı bi daha soktu sonra... Adam demiş ki "işten çıkarıyorlar" he babasının işiydi ya ömür boyu çalışma garantisi olacak. Glabal kriz diyoruz bir çok sektör dibe vurdu adam işçi çıkarıyor hukümet destek veriyor çıkartmasın diye bu görünmüyor çıkarılana yardım ediyor bu da görünmüyor. Adam demiş ki "elektiriğe zam" yav allah aşkına bazıları hala elektiriğin limondan üretildiğini sanıyor sanırım. ...Doğalgaz hususuna girmiyorum zaten gazmanla bağlantı kurmuştur bile bu adam. Adam demiş ki "dokunulmazlıklar kalksın" ... Varsa bı yamugu vekilin bunu pasa pasa ceker. Bilmemek ayıp degıl öğrenmemek ayıp onu da gectim bilmiyorken biliyorum demek daha da ayıp. Adam demiş ki "emekliyim cebimde para yok" emekli maaşını Akpliler tabi kafasına kalaşnikof dayatarak harcatıyordur. Emekli olana kadar birikim yapsaydın dicem ama mutlaka 2 üniversiteli oğlu/kızının masrafına harcamıstır. Kıraathane yorumumu yinelemek zorundayım, dünya görüşü bir karış olup farkında olmayan insan tablososun çünkü malesef. Kelime seçimlerinden, olaylara bakışından falan belli oluyor. Sokmuş da çıkarmış, gazmanmış, bunlar espri amacıyla yapıldıysa malesef pek amacına ulaşamıyor, başka amacı varsa o hiç anlaşılmıyor. Toplu yerde söylediğin laflara dikkat et biraz lütfen, arkadaş meclisin değil burası. Kışın en soğuk anlarında doğalgaza, elektriğe zam yapıp, seçimler ve bahar yaklaşınca geri indiren hükümet sizi "jeotermal santralin iklimsel dışavurumcu paradigmatör kompresörleri" falan diye uyutuyor demek böyle. Biz de kimler bunları göremeyecek kadar kör diyorduk. Türkiye'de işsizlik tarihi rekor seviyesinde şuan, yüzde olarak da böyle ayrıca, hani "nüfus arttı işsiz sayısı artacak tabi" diye kıvıranlar oluyor da öyle değil. Dış borç şu bu 2001 krizinden kat kat fazla, yani global kriz 1'se biz 5 yiyoruz şu anda. "Fabrika AKP'nin mi kardeşim patrona kız, kriz de tüm dünyada zaten" gibi sığ bir düşünce akıllı işi değil. Kaç tane vekil var üzerine dava açılmasını bekleyen? Tayyip'in kendisinde kaç tane dava var? Niye hiç dokunulmazlık kalktığını görmüyoruz? Vekili geçtim, Melih Gökçek'e bile dava açılamıyor, çünkü açılabilmesi için Başbakanlık onayı gerekiyor. Tabii ki vermiyor o da. Kimsenin bir şey çektiği yok yani. Senin bir şey bildiğin yok esas, bildiğini sanmışsın. Kalaşnikofa takmışsın bir de, silah değil yani illa kalaşnikof, ne iş? edit: Warchief'miş lan bu, adam sandım dil döküyorum ben de eheh, uyarır insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulsinful Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ahahaaa olum öldüm gülmekten be harbi üzüm yemek değil niyet bağcı dövmek... Sazan 1 aman şey varan 1... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 dikkat edin amcayı rteye hakaretten falan hapse atmasınlar "lawsuit happy" adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bu liberallerin taktir ettiğim tek yanı, herşeye mazeret uydurup bir şekilde AKPyi örtülü yada örtüsüz yinede savunabilmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bence bizim bu forumdaki liberal arkadaşlarımız ya troll ya da forumu satılık kalem olmak için bir training zone gibi görüyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Rock said: calimero said: Rock said: Sanki Atatürkçüyüm diye geçinen chp gelse karnı doyacak, iş bulacak. Saçma bir video. ben atatürkçü falan değilim de adam chp liyim dememiş ki atatürkçüyüm demiş nedir bu klasik kamplaşmış insan yorumları. amcam doğru söylüyo valla:) Sadece işsizlikten, karın açlığından bahsetseydi eyvallah haklısın. Ama bunları Atatürkçü olmasına bağlamış olması ister istemez "Al işte standar chpli" dedirtiyor. Atatükçülükten şu aralar ekmek yiyen tek parti chp. yalnız f tipi örgütlenmeye yakın mısın değil misin bilmiyorum ama o camia içinde bulunan akrabalarımın %20 %40 zam aldığı bir dönemde ülke krizden kırılıyorsa vardır bir bit yeniği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Kriz nedeniyle işten çıkmış biriyim. akpyi sizden fazla sevmiyorum. Ama kötü giden herşeyi de akpnin üzerine atmanın bir sonuç getireceğine inanmıyorum. Ben de sizin gibi bağırsam durumumda bir değişilik olacak mı? Yeniden iş mi bulacağım? akp nin yerine daha iyi bir parti mi gelecek? Şu gün hala yapmaya devam ettikleriniz bir halta yarasaydı akp son genel seçimlerde tek adam bile sokamazdı. Ama bir halta yaramadığını son iki seçimdir anlayamadınız, hala da anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 orda o hamdolsun diyen adamı bir döverdim varya kaleiçinde olsam röportaj esnasında. edit : kinayeli bi soyleyis varsa bilmem tabi ses tonu falan anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar