elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Tunceli'de anlaşma yapılan firmanın AKP'li bir milletvekili miydi birşeyinin yakını olan Belediye meclisi üyesinin damadı çıkmıştı sanırım güzel araştırmışlardı onu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Sanki Atatürkçüyüm diye geçinen chp gelse karnı doyacak, iş bulacak. Saçma bir video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sir said: holy, dağıtılan beyaz eşyanın durumu, markası, modeli nedir bilmiyorum..benim aklıma gelen şey, talep epeyce azaldığı için vasat bi firmanın elinde fazladan mal kalmıştır, valilik de üç beş kuruş verip anlaşmıştır dağıtmıştır. son model çift kapılı buz makinalı arçelik dağıtmıyolar diye biliyorum =) yok abi, çift kapılı değilde gaye kaliteli markanın ürünleriymiş cihazlar. ben de öyle düşünmüştüm batan geminin mallarını ucuza kapatmışlar diye fakatö yle deilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sir said: saçma olan kısmı şu ki, başka bi parti gelip de işsizliğe sihirli değneğini dokundurup bi anda herkesin karnını doyuracak değil. yani seçimden hangi parti çıkarsa çıksın, dünyada kriz düzelmeden bizde de düzelmeyecek. Başbakanınızın "öneri sun yapamazsam siyaseti bırakırım" diyip sonra karılık ettiği 7 öneriyi okudun mu? Şu anki -olmayan- ekonomik politikaya kıyasla gayet de sihirli değnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ya şu anda baştaki iktidarın tartışılcak hiç bi tarafı yok KÖTÜ işte.Halkın gözü boyanarak toplanıcak yine oylar.O oy verenlerde aç aslında ama hala çözümün iktidardaki partide olduğunu düşünüyo. Şu anda iktidar hakkında yorumlar yapabiliriz bilemeyiz diğer partiler başa geçince nolucak.Eğer olumsuz bi sonuç çıkarsa onları o zaman tartışırız ama şu anda ne sen ne ben ne de başkası bilebilir onlardan biri gelince olumlu veya olumsuz olcağını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Baggio said: sir said: saçma olan kısmı şu ki, başka bi parti gelip de işsizliğe sihirli değneğini dokundurup bi anda herkesin karnını doyuracak değil. yani seçimden hangi parti çıkarsa çıksın, dünyada kriz düzelmeden bizde de düzelmeyecek. Başbakanınızın "öneri sun yapamazsam siyaseti bırakırım" diyip sonra karılık ettiği 7 öneriyi okudun mu? Şu anki -olmayan- ekonomik politikaya kıyasla gayet de sihirli değnek. Bunu diyip sonra sen bize işimizi mi öğretiyosun dediği değil mi? İşin hakkında öneri isteyipte sonra öneri gelince ben büyüğüm en iyiym havası lol.KÖRÜZ KÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Rock said: Sanki Atatürkçüyüm diye geçinen chp gelse karnı doyacak, iş bulacak. Saçma bir video. Tamam haklısın chp kötünün iyisi ama mevcut olan kötüden yine iyidir ve ondan iyiyse tercih sebebidir.Bu kadar basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yok öyle bi tercih sebebi. akp o tercih sebebi yüzünden iktidarda. bu zihniyet devam ettikçe "amaaan salla nasılsa ya beni seçicekler ya onları. %50 ihtimal var" diyor adamlar. meydanlarda birbirlerine küfür edip, öteki tarafta öpüşüp koklaşıyolar. sırf bu zihniyet yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Çok partili rejim değil ki 2 parti var.Chp önerileri getiriyo yapabilir mi sanmıyorum belki de yapar ama akp'den iyi olcağına inanıyorum ve hiç kimse yokken tercih edilmek zorunda olan parti akp karşıtları için.. Örneğin İzmirdeyim şimdi akp veya chp'ye vermezsem oyumun boş oydan bi farkı olduğunu düşünmüyorum.Bi çok yerde de bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 fede dediğini anladım ve kesinlikle haklısın.Ancak insanlara güçlü alternatifler sunmaya kalktığında bu ortadan kalkar.Fakat güçlü alternatif olma yoluna gittiğin anda kimden mali destek alacaksın batı tarafından destek gören partilerle eşit konuma gelebilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ben zaten bu zihniyeti yıkalım arkadaşlar, hadi tek yol devrim demiyorum. demem de zaten. kendi kendine olacak bişey. millet demokrasiyi kendi bulup, işlemeye koyamadı. başkalarının getirdiğini kabul etti, ne olduğunu anlamadan. o yüzden daha en az 50 sene bizden bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 antalyada şöyle bi olay var iş bulma yada ekmek parası kazanma açısından şimdi eğer turizmciysen paranı kazanırsın otelin vs felan yada rehberlik yaparsın. yada dilin varsa rusça almanca ingilizce bi otelde sezonluk mutlaka bi iş bulursun kışında eğer salak değilsen yazın 5 ay çalıştığın o parayı yersin. garsonluk çoktur burda komi garson benzeri işçilerede her türlü iş vardır. bayan kuaförü burda çoktur eğer anlıyosan işsiz kalmazsın. pazarlamacıysan tezgahtar olursun girersin. muhasebeciysen çok kral işler bulursun. bi kaç daha böyle işler var rahat bulabileceğin alanlar. ama bunların hiç birine sahip değilsen ne bilgisayar ne elektronik felan aylarca iş ararsın çünki sektör yok antalyada. antalya son 15 yıldır gelişen bi memleket zaten büyük iş merkezleri yok alışveriş merkezi açılıyo içinde ne var mağaza fast food giricen tezgahtar olucan garson olucan vs. ama bilgisayar mühendisi bi adam bile burda casper denen firmada 12 saat mesai 600 milyon maaş + sigorta yemek veriyor yol parası vermem diyor şaka gibidir. adam 4 senelik bilg. mühendisliği okuyor. akıllı iş verende madem kriz var faydalanayım diyor çoğu şu krizi atlatana kadar prim usülü çalış maaş yok felan diyor bazı yerlerde antalya çok salak bi memleket anlıycanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Kermite kesinlikle katılıyorum bir antalyalı olarak.Son derece yanlış işler dönüyor burada.Ankarada istanbulda bulabildiğin şeylerin burada yarısı bile yok.Teknik anlamda ise iş yapan az olduğundan patronsan para kazanmaya müsait bir yer.Lisedeyken staj yaptığım bilgisayar şirketindeki patronun land roverı vardı ki adam sadece network kuruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yabancı ülke hükümetlerinin harcamayı teşfik ile aşmaya çalıştığı krizi, bizim badem gözlü hükümetimiz tasarruf çağrısıyla aşma çabasında. ha benim tayyipime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Antalya' dan İstanbul gibi olmasını beklemeyin yanlız. Yazın ekonominin döndüğü yer sonuçta. İstanbul' luyum 2senedir Antalyalı sayılırım. Çok yolu var daha Antalya' nın. Kesinlikle süper şehir, ama işletmeciler yazın çalışayım kışın yatayım modunda. Bir deepo, bir migrosla yürümez bu işler kışın. Yatırım lazım, otel yapmaya devam ediyorlar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Rock said: Sanki Atatürkçüyüm diye geçinen chp gelse karnı doyacak, iş bulacak. Saçma bir video. ben atatürkçü falan değilim de adam chp liyim dememiş ki atatürkçüyüm demiş nedir bu klasik kamplaşmış insan yorumları. amcam doğru söylüyo valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 calimero said: Rock said: Sanki Atatürkçüyüm diye geçinen chp gelse karnı doyacak, iş bulacak. Saçma bir video. ben atatürkçü falan değilim de adam chp liyim dememiş ki atatürkçüyüm demiş nedir bu klasik kamplaşmış insan yorumları. amcam doğru söylüyo valla:) Sadece işsizlikten, karın açlığından bahsetseydi eyvallah haklısın. Ama bunları Atatürkçü olmasına bağlamış olması ister istemez "Al işte standar chpli" dedirtiyor. Atatükçülükten şu aralar ekmek yiyen tek parti chp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 adam parti mi diyo ki. gidin oy verin mi diyo. hayır, diyo ki akp ye oy vermeyin diyo ve de doğru diyo. ha muhtemelen chp lidir tabi zira antalya kalesiydi chp nin bi zamanlar. ama demiyo öyle bişi. 5 dakka da atatürkçü ye takılmak da ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yarın öbürgün bunlar iktidardan düşerlerse, aradan seneler geçip yine iktidar olmaya çalışacaklar. Yeniden iktidar olmak istediklerinde ülkeyi ne kadar iyi bir yere taşıdıklarını(!) anlatacakar... Ne oldu 2008-2009 zamanı geçirttiğiniz krize denildiği zamanda "küresel krizdi kardeşim biz ne yapalım" diyecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bu ne lan böyle kuran ayeti gibi. ehueh. allah yaptıklarınızı bilir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 5dk'lık sürede hep aynı şeyleri söylüyor. Çocuğunun işten çıkarılması ve akpnin dağıttığı eşyalar dışında pek te fakrlı yada yeni birşey söylemiyor. Gerçekçi çözüm getiremedikten sonra kötü olan ve ters giden herşeyi terar tekrar söylemenin de pek bir anlamı yok. Bir de arada "biz Atatürkçüyüz Atatürkçüyüz" diye zırmavalarken(Atatürkçülerden değil adamdan bahsediyorum) bir kesinti var neyi kestiklerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Sade vatandasin gorevi cozum getirmek degil.. Bu ulkeyi yonetmeye talip olmus hatta yonetme hakkini ele almis ve bu hakki gayet despot bir sekilde kullanan AKP hukumetinin gorevi cozum uretmek.. Teget gecmedi gordugunuz gibi devamli yok sunun onlemi bunun onlemi e be guzel kardesim halki kandiririz belki secim sonrasina kadar diye kasmasaydinizda delip gecmeden once yapsaydiniz bunu ne olurdu.. Ama koyunuz biz koyun hatta koyunda degiliz biz essegiz asalagiz ya yine kabul ederiz bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bu ulkede asker olur vatan sagolsun derler kendi cocuklari sahte raporlar ile askere gitmez.. Kriz fln yok felaket senaryolari uydurmayin der damadi krizi once gorduk nakide donduk bizde problem yok der.. Ihracat rakamlari %25 duserken oglunun sirketi kendi rekorunu kirar Suanda baskasi cozum olmaz diyorsunuzda Begenmediginiz CHP nin begenmediginiz Deniz Baykal i onerdi bu onlemleri ilk basta simdi niye uyguluyor onu o zaman?? Ben uzuluyorum suna uzuluyorum siz gercekten analitik dusunemiyor yorum yapamiyor fikir uretemiyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Rock said: Bir de arada "biz Atatürkçüyüz Atatürkçüyüz" diye zırmavalarken(Atatürkçülerden değil adamdan bahsediyorum)bir kesinti var neyi kestiklerini merak ediyorum. İğrendim resmen senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Güzel kardeşim, bu söylediklerinin hepsini biz de biliyoruz. Ama bunların hepsini tekrar tekrar söylemek ne yazıkki durumu ve sonucu değiştirmiyor. Bugün akp yerine chp olsa o da aynı haltları yiyecek. Söylemleri farklı olsa da temel de hala aynılar. @Toledor Adamın orada Atatürkçülükle ilgili söylediklerinin zırvalama olduğunu anlayamıyorsan cidden benden iğrenmenin hiç bir önemi yok. Dilediğin kadar iğrenebilirsin. Gerçek Atatürkçülüğün böyle birşey olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar