elesso Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 cihant said: ahaha millet sallamış ya :) kredi başı 25-30du gecen sene mühendislikte 2. öğretim farkediyomu? bide mühendislik deil iktisadi idari bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 dedemde bol giyerdi tarlayı ekerken mahsülü toplarken yakardı türküyü mermi bitse bile koşar takardı süngüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 valla bizim okulda 2. öğretimlere yapılan muamele mültecilere yapılandan beter.muhtemelen 2-4 kat daha fazlaydı ama tam hatırlamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bide iibfnin daha ucuz olması lazım.hoş 2. ogretim ne kadar ucuz olursa artık 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 pogodi said: sana demedim ^^ bağa didi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 O BENİ BAĞLAR BEN YİNE DURMAM SOR BANA PİŞMANMIYIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar