Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Futbol bölümüne Fetocu mod ayarlıyolar bu adminlerin hepsi Fetocu forumun altındada Feto var aslında. Galatasaraylılar olarak zaten biz yandaş kesimiz, işte bide Baggio gibi fenerliler var doğru yolu bulan hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Amin Rabb'imiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 fetocusun demedim. hani o ekşisözlükte filan fink atan "yılışık" ağızlı cin entri kasan bireyler var ya. hah onların tarzı, üslubu bu demeye getirdim :) ama haklısın açıklayıcı olmamış. ben ortaya lafımı koruuuuum isteyen alıır gideeeer istemeyen susaaarr. edit:yaptırım/imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kullandığın kelimeleri iyi seçersen hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kıymetimi anla baggio :D:D benle kavga ederken daha çok eğleniyordun kabul et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 fetocu olamaz, fenerli bi kere, gsli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 RTE de FB'li ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ayak yapıodur o fetocu oldugu için GS'lilerin oyları alıyor zaten demiştir bari fenerliyim ayagı yapıpı 3-5 oyda ordan koparayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar