Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toki o Kakeru Shoujo

draedan

Öne çıkan mesajlar

` Life for 17-year-old Makoto Konno is filled with fun days of school and hanging out with her two best friends, Chiaki and Kousuke. And then she finds herself with a strange ability to leap (or jump) back in time. A strange ability that at first saves her life, but then allows her to not be late to school, to know the answers on any surprise exams and to avoid any troublesome mishaps. It is only when Makoto chooses to use this ability to avoid some of the more personal issues that arise with her friends, do events become both complex and painfully difficult - the simple gift that she once took for granted suddenly becomes a troublesome burden.

Winner 6th Annual Tokyo Anime Awards (2007) – Anime Movie
2006 Winner of Mainichi Award (Ōfuji Noburō Award) `

3 lise arkadasi -2 erkek, 1 kiz- cok iyi anlasiyorlar, ve devamli beraber takiliyorlar. Ana karakterimiz Makato zaman icinde yolculugu kesfedince, olaylar tamamiyle degisiyor. Bu konuda tecrubeli olan Makato'nun teyzesinin dedigi gibi ` zaman icinde yolculuk yaparken sen daha da mutlu oluyor iken baskasi bunun acisini cekiyor`. Olaylari degistirmeye calisirken sorunlar yasaniyor, pismanlik duyuluyor. Filmimiz tek bir cumle ile guclu bir mesaj veriyor ; ` time waits for no one `

Baslangicta komedi ile baslayip, sonlarda duygusallasiyor. Kesinlikle seyredilmeli.

Cizgiler, seslendirmeler harika. Eksik hicbir nokta bulamadim filmde.

ps. bunun review ini yapmak nasil bana nasip olmus, kimse niye daha once yazmamis, cok sasirttiniz beni :D
Sosyal ağlarda paylaş

gözlerim yaşardı sonunda benimde severek izlemiş olduğum bişi hakkında sevgili üstad kaede de beyenmiş ve hakkında güzel yorum yapıp tavsiye etmiş , kendimden şüphe etmeye başlamıştım hiç mi kaliteli bişi seyretmedim bu güne kadar die sonunda bu yazıyı görünce rahatladım , sanırım animelerde böle durumlarda 'yoo gatda' diolar yanlışım varsa düzeltin :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...