Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Sam said: susturmuyorum ki, dinlemiyorum. nasıl bir demokrat anlayış bu sam, içimin yağları eridi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 demokraside herkesi dinlemek zorundasın diye bir kaide yok ki? bilmemenize şaşmadım gerçi, sadece işinize yarayacak şekilde çarpıtacağınızda kullandığınız bir kelime nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 headshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 demokraside sadece sami dinleyin. şüphesiz ki o en demokrattır. isteyen eskilerden şu sami de dinleyebilir, veya izleyebilir, veya herneyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 her canlı sam'i tadacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 demokrasiyi gidilcek durağa kadar binilmesi gereken bir tren olarak gören bir iktidara oy vermiş birinin bunları söylemesi ne kadar ironik sam. aa ama doğru değiştiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 demokrasi samin ayakları altındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 işin ironik kısmı ben de o sözü nedeniyle tayyip'i hala eleştiriyorum. değişip değişmediğini bilemem, lakin ayinesi iştir kişinin. ilk döneminde yaptığı işler nedeniyle oy verdim, sonraki seçimde tekrar bakarım karnesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 old uncle sam says... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ne meraklısın bukadar sık üst üste resim koymaya. Sana boyama kitabı alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar