Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Sam said: susturmuyorum ki, dinlemiyorum. nasıl bir demokrat anlayış bu sam, içimin yağları eridi resmen
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 demokraside herkesi dinlemek zorundasın diye bir kaide yok ki? bilmemenize şaşmadım gerçi, sadece işinize yarayacak şekilde çarpıtacağınızda kullandığınız bir kelime nasılsa.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 demokraside sadece sami dinleyin. şüphesiz ki o en demokrattır. isteyen eskilerden şu sami de dinleyebilir, veya izleyebilir, veya herneyse...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 demokrasiyi gidilcek durağa kadar binilmesi gereken bir tren olarak gören bir iktidara oy vermiş birinin bunları söylemesi ne kadar ironik sam. aa ama doğru değiştiler :(
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 işin ironik kısmı ben de o sözü nedeniyle tayyip'i hala eleştiriyorum. değişip değişmediğini bilemem, lakin ayinesi iştir kişinin. ilk döneminde yaptığı işler nedeniyle oy verdim, sonraki seçimde tekrar bakarım karnesine.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ne meraklısın bukadar sık üst üste resim koymaya. Sana boyama kitabı alalım.
Öne çıkan mesajlar