Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 rahatsizlik verecek sekilde iskenceli, kanli , gore iceren bir fransiz gerilim film. meraklisina. icim daraldi . http://www.imdb.com/title/tt1029234/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 buna benzer film bilen varsa yazabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hiç beğenmedim ya, tavsiye de etmem.. bi de l'interieur diye bi fransız filmi var diyolar buna benzer. bence hostele benziyo ama hostelden de kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 haute tension var aynı tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 fransız filmi zaten, direkt gore başlı başlına. izlemeden gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mehmetçik demişken... bizim bi film vardı. nefes di sanırım noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 3 günde ara vere vere bitirebildim. Bu filmi yorumlamak pek de kolay değil, hostel görmek istersen hostel görürsün, empati kurmaya kalkarsan korku filmi görürsün, aksiyon/intikam filmi diye oturmuşsan sıkılırsın, sadistsen kimbilir neler hissedersin... bilmiyorum. Çok emek harcanmış, çok uğraşılmış bir kere. İzlediğim süre boyunca izlediğim için SUÇLULUK duymama sebep oldu. Eğer "iyi ki izledim ama bi daha izlemem" türü filmler listesi olsaydı bu film kesinlikle liste başı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar