Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 arkadaşlar yazmakta biraz geç kaldım. bazı illerdeki seminerler geçti ama çoğuna daha var. fazla zamanım yok yazacak. olay şu; tosfed bünyesinde yarış hakemi/gözetmen oluyorsunuz. 18 yaşına yeni girdiğim için benim de tam bilgim yok ilk defa bu sene katılıcam. gerekli bilgiyi ve tarihleri www.tosfed.org.tr ve www.serhanacar.com dan öğrenebilirsiniz.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ben WRC 2008 Türkiye ayağında, Media Center'da çalıştım bu sene, Antalya'da. Hakem & Marshal, gözlemci takımının ne şartlarda çalıştığını bizzat gördüm. Eğer motor sporlarının gerçekten tutkunu değilseniz, para için gidiyorsanız, eğlence olur diye umuyorsanız, gitmeyin derim.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yok bu hakikatten tutku. ben para verildiğini bilmiyordum bile geçenlerde öğrendim :) formula 1 türkiye gp'sinde görev almak da cezbediyor.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 4 seviye varmıs d c b a olarak, d den baslayip, 1 sene sonra sinavla c 1 sene sonra b ve 3 sene sonra a olabiliyomussunuz, sorumluluk exponential olarak artıyo galiba :D
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 seminere gittim bugün. c'ye ve b'ye birer senede atlanıyor. b'den a'ya atlamak için 3 sene bekliyorsun yani en az 5 senede a'ya geçiyorsun.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 e yazdıydım? ayrıca komedi bi organizasyondu her saniye giren cıkan birileri, her daim gurultu, yaridan sonra durmadan konusan bi genel sekreter kadin, ve sondaki sinavda 500 kisi beraber yapti sinavi
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben yanlış anlamışım. toplamda 3 senede a'ya çıkılıyo yazdın sandım. 5 senede diye düzeltmek istedim. sınavda oradaki görevlilere sorduk biz birkaç soruyu :) ayrıca videolar ve resimler yardı geçti yani. ötesi yok resmen. başka herhangi bir seminerde bu kadar gülünmez yani :D
Öne çıkan mesajlar