Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TOSFED hakem seminerleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar yazmakta biraz geç kaldım. bazı illerdeki seminerler geçti ama çoğuna daha var. fazla zamanım yok yazacak. olay şu; tosfed bünyesinde yarış hakemi/gözetmen oluyorsunuz. 18 yaşına yeni girdiğim için benim de tam bilgim yok ilk defa bu sene katılıcam. gerekli bilgiyi ve tarihleri www.tosfed.org.tr ve www.serhanacar.com dan öğrenebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Ben WRC 2008 Türkiye ayağında, Media Center'da çalıştım bu sene, Antalya'da. Hakem & Marshal, gözlemci takımının ne şartlarda çalıştığını bizzat gördüm.

Eğer motor sporlarının gerçekten tutkunu değilseniz, para için gidiyorsanız, eğlence olur diye umuyorsanız, gitmeyin derim.
Mesaj tarihi:
e yazdıydım?

ayrıca komedi bi organizasyondu
her saniye giren cıkan birileri, her daim gurultu, yaridan sonra durmadan konusan bi genel sekreter kadin, ve sondaki sinavda 500 kisi beraber yapti sinavi
Mesaj tarihi:
ben yanlış anlamışım. toplamda 3 senede a'ya çıkılıyo yazdın sandım. 5 senede diye düzeltmek istedim.
sınavda oradaki görevlilere sorduk biz birkaç soruyu :)
ayrıca videolar ve resimler yardı geçti yani. ötesi yok resmen. başka herhangi bir seminerde bu kadar gülünmez yani :D
  • Yeni Oluştur...