Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 arkadaşlar yazmakta biraz geç kaldım. bazı illerdeki seminerler geçti ama çoğuna daha var. fazla zamanım yok yazacak. olay şu; tosfed bünyesinde yarış hakemi/gözetmen oluyorsunuz. 18 yaşına yeni girdiğim için benim de tam bilgim yok ilk defa bu sene katılıcam. gerekli bilgiyi ve tarihleri www.tosfed.org.tr ve www.serhanacar.com dan öğrenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ben WRC 2008 Türkiye ayağında, Media Center'da çalıştım bu sene, Antalya'da. Hakem & Marshal, gözlemci takımının ne şartlarda çalıştığını bizzat gördüm. Eğer motor sporlarının gerçekten tutkunu değilseniz, para için gidiyorsanız, eğlence olur diye umuyorsanız, gitmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yok bu hakikatten tutku. ben para verildiğini bilmiyordum bile geçenlerde öğrendim :) formula 1 türkiye gp'sinde görev almak da cezbediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 4 seviye varmıs d c b a olarak, d den baslayip, 1 sene sonra sinavla c 1 sene sonra b ve 3 sene sonra a olabiliyomussunuz, sorumluluk exponential olarak artıyo galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 seminere gittim bugün. c'ye ve b'ye birer senede atlanıyor. b'den a'ya atlamak için 3 sene bekliyorsun yani en az 5 senede a'ya geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 e yazdıydım? ayrıca komedi bi organizasyondu her saniye giren cıkan birileri, her daim gurultu, yaridan sonra durmadan konusan bi genel sekreter kadin, ve sondaki sinavda 500 kisi beraber yapti sinavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben yanlış anlamışım. toplamda 3 senede a'ya çıkılıyo yazdın sandım. 5 senede diye düzeltmek istedim. sınavda oradaki görevlilere sorduk biz birkaç soruyu :) ayrıca videolar ve resimler yardı geçti yani. ötesi yok resmen. başka herhangi bir seminerde bu kadar gülünmez yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar