arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Zamanlamanız çok talihsiz. Önceden hep destro tokatlıyordu. Şimdi tam orderın domine ettiği günlere denk geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 eee, biz uyardık tekrar tekrar. kendi domine edilen ağlamaz. (:P) benim şu sınavlar geçsin de tekrar katılacağım dominasyona heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 alttan gelen cok destro var. durum degişebilir:P hem fazla tarafta olupta bos rvr alanlarında dolasmak kötü oluyor. azınlık olup heyecan yasamak daha iyi:) işin kötüsü k8p de de tokatlanan taraf olduk sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 azınlık değil ki dest, ancak sayılar yeni eşitlendi. inanmayan olursa wha forumunda norn bölümünde bağımsız nüfus sayımları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 evet "azınlık" kelimesi yanlış oldu "beceriksizlik "desek daha doru olur:) koordinasyon zayıf benim su ana kadar gördüğüm. zaten önceden de söledim gördüğüm en kötü dest burda diye. bakalım değişmesi umuduyla:) biz bu şekilde zaten anhi armorları bile zor toplarız hadi hayırlısı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Olabilir zaten "eşit" dediğim bir dönemden sonra bu hale geldi. Ama tabii bu kadar insanın bir anda l2p yaptığına veya uzak diyarlardan gelen oyuncuların (özellikle BOlara özel isimleriyle hitap edenlerin) çok süper adamlar olduğuna inanmadığımı not düşmek isterim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 healer yok healerlar heal etme özürlü tank oynarken bile heal almadan oynamışlığım var ya dün akşam. bloodin bath kullanyorum o kadar ki durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 genelde gözlemledigim DoK ların bir cogu dps agirlikli ilerliyor.Şamanlar az gibi geldi bana;dün akşam saatlerce MoM(T2DwarfxGreenskins)de deli gibi savaş oldu.Bizim tarafta organizasyon bozuklugu mevcuttu.Herkes bildigini okudugu icin basari gosteremedik.Tanklarin bir cogu arkada ; healler range dps lerde . tank oynamama ragmen dogru duzgun heal alamadim.Bu sorunuda aşarız diye düşnüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 CIR çok organize bir guild bence siz yavaştan onlara kaynayın. Gerçi onların da healerları çok çok iyi değildi eheuh. İsimlerini hatırlamıyorum ama 2-3 DoK var savaşın kaderini değiştirecek ölçüde heal basabilen, görsem tanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 almıyor onlar adam. aldıkları bi iki cesit classlarda da iyi ekipman istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sardius said: almıyor onlar adam. aldıkları bi iki cesit classlarda da iyi ekipman istiyorlar. ya ben süper blackguard'ım isterseniz ben görüşeyim bir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yahu serverlar kapandı mı giremiyorum. ben client takiliyor bir bilgi please. güya art.myp indiriyor ama yüzde 0 hep ana düzeldi ya mesaj silme yok mu ya ibret gibi kalacak bu burada nese özür dilerim yetkililerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar