Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn (Destruction)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alttan gelen cok destro var. durum degişebilir:P

hem fazla tarafta olupta bos rvr alanlarında dolasmak kötü oluyor. azınlık olup heyecan yasamak daha iyi:) işin kötüsü k8p de de tokatlanan taraf olduk sdfsd
Mesaj tarihi:
azınlık değil ki dest, ancak sayılar yeni eşitlendi. inanmayan olursa wha forumunda norn bölümünde bağımsız nüfus sayımları var.
Mesaj tarihi:
evet "azınlık" kelimesi yanlış oldu "beceriksizlik "desek daha doru olur:) koordinasyon zayıf benim su ana kadar gördüğüm. zaten önceden de söledim gördüğüm en kötü dest burda diye. bakalım değişmesi umuduyla:)

biz bu şekilde zaten anhi armorları bile zor toplarız hadi hayırlısı:)
Mesaj tarihi:
Olabilir zaten "eşit" dediğim bir dönemden sonra bu hale geldi. Ama tabii bu kadar insanın bir anda l2p yaptığına veya uzak diyarlardan gelen oyuncuların (özellikle BOlara özel isimleriyle hitap edenlerin) çok süper adamlar olduğuna inanmadığımı not düşmek isterim. :)
Mesaj tarihi:
genelde gözlemledigim DoK ların bir cogu dps agirlikli ilerliyor.Şamanlar az gibi geldi bana;dün akşam saatlerce MoM(T2DwarfxGreenskins)de deli gibi savaş oldu.Bizim tarafta organizasyon bozuklugu mevcuttu.Herkes bildigini okudugu icin basari gosteremedik.Tanklarin bir cogu arkada ; healler range dps lerde . tank oynamama ragmen dogru duzgun heal alamadim.Bu sorunuda aşarız diye düşnüyorum :)
Mesaj tarihi:
CIR çok organize bir guild bence siz yavaştan onlara kaynayın. Gerçi onların da healerları çok çok iyi değildi eheuh. İsimlerini hatırlamıyorum ama 2-3 DoK var savaşın kaderini değiştirecek ölçüde heal basabilen, görsem tanırım.
Mesaj tarihi:
yahu serverlar kapandı mı giremiyorum. ben client takiliyor bir bilgi please.

güya art.myp indiriyor ama yüzde 0 hep ana düzeldi ya mesaj silme yok mu ya ibret gibi kalacak bu burada nese özür dilerim yetkililerden
  • Yeni Oluştur...