paganwarrior Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Destruction tarafında bilinen Türk guildi mevcut mudur;? Yoksa acmayı planlayan veya acilacak bir guild a üye olmayı düşünen varmıdır acaba? rakip olsun şu comeback'lere :)
cado Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 biz 4 kişi başladık geçenlerde sardius,cadoo,trat,harir isimlerimiz ben haric digerleri t3 oldu bile :) bende 18 lvl im suan
paganwarrior Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ok hocam akşam oyuna girince eklerim.Konusup bir aksiyon alırız.
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 SİLİN CHARINIZI SİLİNNN! cidden r40 charını silip order'a geçen arkadaşlar oldu, yol yakınken vazgeçin. (:P)
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 karak norn yerıne ELTHARIONa gelin orda order acın :) hemde canavar gıbı turk guildi var
Harir Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Niye ya biz eğleniyoruz.Bilmediğimiz bir şey mi var?:)
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Harir said: Niye ya biz eğleniyoruz.Bilmediğimiz bir şey mi var?:) yok canım sadece karak norn da destro sayısı haddını astı ve zaman zaman servera gırmek ıcın sıra beklemeye baslandı . Eltharionda ise Order sayısı Destro sayısından yaklasık 2000 char daha az ancak order daha guclu... sureklı savas ımkanı var.. bırde 15kısılık bır guildimiz var tabıkı. deısık saatlerde onlıne olan oyunculara sahıp aramızda karı koca olarak oynayan bır cıft . 30+ yas grubu oyuncular ve unıverste ogrencılerı var.... esas konu su . 40 lvl olduktan sonra sureklı kale savaslarına katılacaksınız Random bır grup yerıne daha iyi iletisim kurdugunuz bır warbanc ıle savasa gıtmek hem daha keyıflı hemde daha verımlı
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bende son 2-3 gündür giremiyordum.ama şimdi bende kasmaya başlıycam.aslında order açmamamızın sebebi çoğumuz 2-3 tane zaten r40 order karakter kastı baydık artık değişiklik olsun dedik :)
Hakkan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 harir sen hiç konuşma abi :D hadi diğer 3 uzun bacaklıyı anladım ama senin ihanetin, bir cüce olarak kabul edilemez. Kadrin valley de geçen çocukluğumuzu, TMda ustamız batlehammer klanı liderinin katledilişini ve o gün kanımızla içtiğimiz yemini ne çabuk unuttun :D Şaka lan şaka yeni charın hayırlı olsun, slayerlara gelesice :D
paganwarrior Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yahu ben gül gibi rank40 IB mi silip geldim dest tarafına. sırf Sam'e 2 dmg verebilmek icin :P saka bir yana Nornda dest cogaldı dediginiz gibi lakin organize bir turk grubuda bu serverda olsun istiyorum.Bizim yaslarda mature sayılabilecek vaziyette.30 ve üstü enazından . Eger katılmak isteyen olursa Qantash ve Jarayaj'a mesaj atabilir.
sardius Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cado zaten anlatmış olayı:) order oynicak olsak full invaderlı charlarımız var rr 55+ genelde:P baydık artık order oynamaktan birazda dest charların tadına bakalım dedik. biz zaten dengeli bir grup olusturarak basladık burda. yani cadoo tankımız mesela. ben ve trat ranged dps. harir dok. nesfii chosen. su an kesigimiz bi shaman veya zealot:) ah bide o olsa herşeyi yaparız:) sc lerede zate bu ekip giriyoruz gayet iyi oluyor. hatta bazı teklifler bile gelmeye basladı. bizim premade oldugumuz anlayan bende girebilir miyim grubunuza diye mesaj atıyor. kac sc nin kaderini bu 4 adam degiştirmiştir:P pagan işte bizde oynuyoruz hocam burda oldukca seviyeli bir ekibiz. ventimizde var bekleriz. guild falan kurmadık henüz sayımız az ama belki yabancı büyük bir guilde girebiliriz. su an icin düşünmedik bu konuyu lvl kasma durumundayız. bakalım 40 olabilirsek sam'e 2 damage de biz vericez artık... Hakkan sen hic konusma hacı! sen sattın bizi biz güvenmiştik planı bile yapmıştık senin icin:p dedik bu bi WE acar bizde kıcına basına bakarız diye. sora sen ıhh ben kasamam urasamam diye gelmedin sapkın cüce.
jarayaj Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paticik' de okudugum kadarıyla, bir çok türk oyuncu kendi oynadıgı serverda, türk guild i bulamıyor çünkü türk guildları az. Dolayısıyla buradan türk guildlarını sürekli takip eden oyuncular veya oyuna yeni başlayacak olan insanlar için de yeni bir yuva kurmuş oluruz. Karak-Norn server ı da bence çok uygun çünkü popülerliğini her geçen gün arttırıyor. Tüm Tier lerde her türlü Open RvR, PQ, Sc bulabiliyorsunuz. Karak-Hirn serverının Norn' a geçmesiyle sayımız da arttı. Her ne kadar Dest sayısı Order a oranla fazla olsa da, Dest ortalıgı çoğu zaman yakıp yıksa da, rekabet dengeli. Fazla konunun dışına çıkmadan diğeceğim şey şudur ki; Karak-Norn da bir Türk Guildinin oluşmasının bence vakti geldi. Bu tür şeyler adım atmadan olmuyor. En kısa zamanda bu adımı atmamız gerekiyor ki bir başlangıç yapmış olalım. Karak-Norn da oynayan Türk oyuncularla bu akşam oyun içinde bir toplantı yapıp tartışalım. Bir karara varalım derim. Yoksa bu konuşulanlar havada kalacaktır.
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Hakkan said: harir sen hiç konuşma abi :D hadi diğer 3 uzun bacaklıyı anladım ama senin ihanetin, bir cüce olarak kabul edilemez. Kadrin valley de geçen çocukluğumuzu, TMda ustamız batlehammer klanı liderinin katledilişini ve o gün kanımızla içtiğimiz yemini ne çabuk unuttun :D Şaka lan şaka yeni charın hayırlı olsun, slayerlara gelesice :Dpis herif female wp me aşk şiir leri yazarken uzun bacaklı olmuyoruz ama :)
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 lan bugun boşum kasarım bi güzel diyordum ama serverlar kapandı :(
mkeceli Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cado said: lan bugun boşum kasarım bi güzel diyordum ama serverlar kapandı :( yok yok siz genede gelin Elthariona order acın..
jarayaj Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mkeceli said: yok yok siz genede gelin Elthariona order acın.. Teklifin için teşekkürler ancak biz Destruction oynamakta kararlıyız.
Hakkan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Alma cücenin ahını, çıkar aheste aheste :D
sardius Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cücelerin ahını degil kellelerini alıyoruz biz artık:P
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Fortunuzu aldık ikincisi yolda haberiniz olsun. Gerçi benim işim var çıkmam gerekti ehueh.
sardius Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Şu an bizi ilgilendirmiyor arcane:p biz pasa pasa sc ve quest ile takılıyoruz t3 de. Evet aksam bi uyarı geliyordu şehre gitti order sanırsam. umrumda degil:) r40 oldugumzda artık bakıcaz o işlere.
pronoit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 valla gedobar forlorn diye bir elemanım vardı. sileli 2 ay falan olyordu. sordum dedim silinili karekterleri geri almanın bir yolu var mı diye adamlar server adi ve karekter adı ile classı sordular söyledim geri verdiler. şimdi mis gibi rank 24.4 black guard'ım var aldığımda 23 tü rested' idi hala rested umarım 20-30 arası rested olur nese ben karak norn dayım karekter adı da gedobar çok kral adamım görüşelim. warhammer çalişanlarına da thanks para felan almadılar ben para ver öle açariz genç dicekler sandım yok dediler.
sardius Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yok veriyolar öle geri bizim bi arkadasda ladı hatta sildigi itemi bile aldı:) bizim nickler sardius-harir-trat-cadoo ulasrısan bize ventimizede gelirsin güzel olur sc ler falan:) biz su an council of war diye bi guilde giricez. teklif ettiler de kabul edicez sanırım. gelmek isteyen baska arkadaslar varsa aldırırız onlarıda
kharan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Valla ne söyleyeyim benim için çoook geç kaldınız. Ben shaman ımı sileli çok oldu. Çok uğraştım türkleri toparlamak için destro da ama işe yaramadı. Bende order a geçtim :) Neyse oyunda görüşürüz artık :)
sardius Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kharan said: Valla ne söyleyeyim benim için çoook geç kaldınız. Ben shaman ımı sileli çok oldu. Çok uğraştım türkleri toparlamak için destro da ama işe yaramadı. Bende order a geçtim :) Neyse oyunda görüşürüz artık :) İf you will not be turned, you will be destroyed :p
Öne çıkan mesajlar