Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Secure trade yapamiorum sadece adamın üstüne bıraktıklarımda yetiniorum baska bisi koyamıorum lütfen yardım[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 özelliklerinden biri o sorun deil... ayrıca fake nıcklerle bırsuru topic acmanı hala cösemedim?[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 fake nick deil Deadlock ve bu nick benim iste.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 gecen gun bı nıck daha vardı imza vs hersey aynıydı.herhalde ben yanlıs gordum nese..[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 belkide o adam kandırmaya çalışıyordur kavga çıkartmak istiyordur nerden biliyorsunuz ltfn ön yargılı olmayın siz bir yakınınızın azından küfür lü mail alınca aynen ona reply edip sövüyormusunuz? fake denen bişiler var..[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar