Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Dartanian said: Bu kurallarla halı sahaya gidelim :D Kanal D ilk kurulduğu yıl Fenerbahçe'nin bir Alman amatör takımıyla oynadığı kapalı salon futbolu turnuvasını canlı vermişti Adamlar bilardo oynar gibi duvardan sektirme pas alıyordu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sokakta oynarken araba geçer 2 saat beklenir eğer top kimdeyse çakalsa az o kargaşadan yararlanıp golü atar bi olay çıkar yada park halinde bi arabanın altına girince top ne eziyet olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yanlız harbi herkes nasıl aynı kurallara göre oynuyor lan çok acaip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 said: ADAMIN GOL DİYOR: Gol atılır fakat yiyen takım saymaz. Hep bir ağızdan "Direk ulan." diye anırmaktadırlar. Fakat içlerinden biri, "Gol abi." der. Karşı takımdan bunu duyan biri direk atlar ve, "Ulan adamın gol diyor." diye serzenişte bulunur. Gol sayılır, adam dövülür bu kural yüzünden bi cocugu fena pataklamıştım. sonradan öğrendim ki cocugun bana kişisel gıcıklıgı varmış dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 la çocukluğuma döndüm ya :) bide üç adım atma olayında üç adımı öküz gibi atanlar olduğunda şey derdik: -oha öylemi gidiyosun tuvalete ! küçük at biraz.. ne alakaysa :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Farinal said: yanlız harbi herkes nasıl aynı kurallara göre oynuyor lan çok acaip :D Aynen olm bu çok ilginç lan nasıl sızıyor nasıl aynı şeyler biliniyor, uygulanıyor, kim yolluyor bu bilgileri?. Yersin kafayı.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ahahaha hakkaten. abiler belli yaşa gelince ufak erkek çocukları kenara çekip "bak böyle bi oyun var, bu kurallarla oynanır" diye mi öğretiyorlar anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Kinkaudonau said: Dartanian said: Bu kurallarla halı sahaya gidelim :D Kanal D ilk kurulduğu yıl Fenerbahçe'nin bir Alman amatör takımıyla oynadığı kapalı salon futbolu turnuvasını canlı vermişti Adamlar bilardo oynar gibi duvardan sektirme pas alıyordu hatta Kanal D ilk kurulduğu yıl ben daha dünyada yoktum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ahah acilis konusmasini hatirliyorum ben heyt be :) yaslandim triplerine girebilirim demek ki ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oha lan duygulandım fçasömda ADAMIN GOL DİYOR ahahaahhaa off ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kanal d ilk kurulduğunda aydın doğanın d sinden gelmiyordu sanırım öle bişi var benim de aklımda ayhan mı arda mı öle bi adamın kanalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 birde aylık vardı. onlar geldi aklıma :D onunda kuralları vardı garip 3 5 8 de sıfırlanırdı. artsistik gol 2 beşik 3 vole4 rovşata 5 miydi neydi :D birde havada tutarsan kaleci dğeişirdi. son olarak 21 de biter :D unutmadan: bilen bilir is-tan-bul-bü-yük-şe-hir-be-le-di-ye-si-si-por Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar