Oyuncu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 en iyi solo karakter hangisi olur lütfen bir yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Solo yapmak hakkaten bir yerden sonra sıkıyor. Enforcerda soloda baya zevkli bir seçenekti lvl45 e kadar. İlerisini bilmiyorum bıraktım enf oynamayı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Aslında blitz amacıyla oynanabilecek karakterlerde var solo ama bu oyunun en güzel yanı iki kişi bile olsa team yapmak. Neden solo yapmak istiyorsun bi sorun varsa teamde beni ve disappear ı ekle listene takılırız beraber.[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 En ii solo char bana crat gibi geliyor aslında.Heali olmasada charmlarla ii gidiyorlar :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 En iyi solo karakter 'cratdir, ama yeni baslayan birisi icin biraz komplike ve pahalidir. Bence MA ilk baslangic icin en iyi team ve solo karakteridir, MPlerde self bufflarla yuksek ql pet kullanabildikleri icin tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ben oynarken ma cok sağlamdı solo da ama ben bırakalı 6 ay a yakın oldu şimdi nasıldır bilmiyorum.Heal nanoları team de de işe yarıo lamer doc lardan sıkıldıysan en azından kendini kurtarırsın.Parry ruls diorum 1000+ heal atabiliosun bi kerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar