Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackberry bold vs nokia e-71


Aiko

Öne çıkan mesajlar

iki telefonuda kullandim 1 kere e71 daha guzel goeinuyor hatta e71den sonra bb cok kaba bence. 2. Olarak bb nin ustun oldugu tek bokta bbm ozelligi onun haricinde hersey teknik olarak e71 de daha ustun. Son olarak e71 e istedigin kadar program kurabilirsin ama bb de boyle bisey cok kisitli. Sonuc olarak 2 telefonuda kullandim ve e71 cok daha iyi bir telefon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

turkcell telsim bayiilerde kampanyada oldugu için bbb e-71 den daha ucuz 100 milyon fln fark var aralarında. ama arayınca daha ucuzu bulunuyor e71 in.

ayrıca yorumlar için teşekkürler e71 alıcam kesinleşti :).

unutmadan radyasyon oraanı en yuksek tel diyolar dogrumu e71 için?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Aiko said:
unutmadan radyasyon oraanı en yuksek tel diyolar dogrumu e71 için?

http://sar.nokia.com adresinden bakabilirsin. Nokianın diğer telefonlarına oranla yüksek gibi gözüküyor (1.33W/kg) ama 2'nin altı olması çeşitli standartlara uyduğu anlamına geliyor diye biliyorum.

Bu arada tesadüfen n71'in sar değerini gördüm de 0.38W/kg gibi bir şeydi. En düşüklerinden birisi olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gambino said:
telefonu ne için alacağin çok önemli bence de blackberry kendini iş hayatında kanıtlamış bir telefon ve eğer kullanıcaksan bbm son derece yararlı ve kullanışlı özellik.

Bold baya daha üstün 71'e göre..


bunu neye dayanarak söylüyorsun,bold ile ekstradan 100$ bayılmadan işe ilişkin herhangi birşey yapman mümkün değil.bunun yanında bir dünya sorunlu özelliğini saymıyorum bile
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E17 ve Black B. karsilastirirsak Black B.ler daha cok satiliyor. E71 in goruntusu sux ama fiyat farki falan da dersek senin bilecegin is ama piyasa iki karsilastirilmada Black B. de diyeblirim. Tabii bunun bir de teknik alani var. Black B. malzemeleri daha cok piyasada. Yan sanayisini falan da bulman mumkun. Mesela Cin E71 malzemeleri TR de sadece bizde var suan. Boyle ayarsiz bi cihaz E71. Alirken sadece cihazi dusunmeyin parcalarinin piyasasinada bakin. Illaki kici basi dokuluyo bisi oluyo zamanla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...