Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım blackberry alıcaktım ama forumlarda çabuk bozuluyor fln diye duydum sonra onu benzeyen e71 i gordum fazla araştırmadım. var mı kullanan fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bu sorunla kafayı sıyırdım birkaç ay önce sonunda e71 aldım bir sürü sitede yılın telefonu seçildi gayet memnunum özellikle ben iş için kullnıyorum içinde ofis olması güzel bb de para verip alman gerekiyor bide klavyesi bence daha güzel ve yarı fiyatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 fiyatları aynı nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 900 lira falandi e71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 biri 1000 ytl biri 1600 ya saymayı bilmiyorsun ya dayak yemedin böyle bişey sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 biri 1000 biri 800 ytl fln naptın ya :D n71e karar verdim biraz daha ucuzlasın kapıcam havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bold e71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ya şahsi fikrim illa ikisinden biri alınacaksa bb alınmalı. dış görünüş de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 iki telefonuda kullandim 1 kere e71 daha guzel goeinuyor hatta e71den sonra bb cok kaba bence. 2. Olarak bb nin ustun oldugu tek bokta bbm ozelligi onun haricinde hersey teknik olarak e71 de daha ustun. Son olarak e71 e istedigin kadar program kurabilirsin ama bb de boyle bisey cok kisitli. Sonuc olarak 2 telefonuda kullandim ve e71 cok daha iyi bir telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mighty_THoR said: bold e71 turkcell telsim bayiilerde kampanyada oldugu için bbb e-71 den daha ucuz 100 milyon fln fark var aralarında. ama arayınca daha ucuzu bulunuyor e71 in. ayrıca yorumlar için teşekkürler e71 alıcam kesinleşti :). unutmadan radyasyon oraanı en yuksek tel diyolar dogrumu e71 için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hmm bugün ben de elimde denedim e71 denen cihazı, resimlerde çok kötü gözüküyordu fakat gerçekte fena değilmiş yani e51 in bb versiyonu gibi bana pek hitap etmiyor ama kötü de değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bb ile e71 kıyaslanmaz. e71 daha bi ince tasarımlı daha hafif. işletim sistemi daha yaygın ve esnek. blackberry bold ise teknolojiyle yeni tanıştım ama hala barzoyum telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gambino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 telefonu ne için alacağin çok önemli bence de blackberry kendini iş hayatında kanıtlamış bir telefon ve eğer kullanıcaksan bbm son derece yararlı ve kullanışlı özellik. Bold baya daha üstün 71'e göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Aiko said: unutmadan radyasyon oraanı en yuksek tel diyolar dogrumu e71 için? http://sar.nokia.com adresinden bakabilirsin. Nokianın diğer telefonlarına oranla yüksek gibi gözüküyor (1.33W/kg) ama 2'nin altı olması çeşitli standartlara uyduğu anlamına geliyor diye biliyorum. Bu arada tesadüfen n71'in sar değerini gördüm de 0.38W/kg gibi bir şeydi. En düşüklerinden birisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 2 side güzel telefon ben E71 kullanıyorum memnunum baya ama blackberryde kullanmak isterim az , ama BB yarım adım önde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 gambino said: telefonu ne için alacağin çok önemli bence de blackberry kendini iş hayatında kanıtlamış bir telefon ve eğer kullanıcaksan bbm son derece yararlı ve kullanışlı özellik. Bold baya daha üstün 71'e göre.. bunu neye dayanarak söylüyorsun,bold ile ekstradan 100$ bayılmadan işe ilişkin herhangi birşey yapman mümkün değil.bunun yanında bir dünya sorunlu özelliğini saymıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 E17 ve Black B. karsilastirirsak Black B.ler daha cok satiliyor. E71 in goruntusu sux ama fiyat farki falan da dersek senin bilecegin is ama piyasa iki karsilastirilmada Black B. de diyeblirim. Tabii bunun bir de teknik alani var. Black B. malzemeleri daha cok piyasada. Yan sanayisini falan da bulman mumkun. Mesela Cin E71 malzemeleri TR de sadece bizde var suan. Boyle ayarsiz bi cihaz E71. Alirken sadece cihazi dusunmeyin parcalarinin piyasasinada bakin. Illaki kici basi dokuluyo bisi oluyo zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Fiyat bakımından düşünmezsek sorulması bile hata. Direk BB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Klasik botlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar