kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 malubiyete 1 puan vermiyomuydunuz ? bizim 1 galibiyet 1 malubiyet var 4 puan olması lazım değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 oha ihbin kazandı mı maçı wsdafsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 tekrar guncelledim azmolarin son macini hukmen maglup saydim. onceki mac alin teri oldugundan dokunmadim. azmolarda geri donsun ayni sekilde cok tehtit aldim dayanamiyorum artik. yasaklilar yasakli kalicak tabi orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 abi mağlubiyete puan verme de 0 alan olursa turnuva sonunda rencide olsun, dalga geçelim title werilsin lo0ser diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hatali bir uygulama.. "kurallari cigneyin, tutarsa tutar, tutmazsa da yenik sayilirsiniz, kaybedecek birsey yok" mesaji veriyorsun tharki.. eger boyle devam ederse bir dahaki sefere herkes trolllemeye calisacak turnuvayi. en olmadi yenik sayiliyorsun.. kaldi ki, zaten yenik sayilacak AMK, o allahin emri. o bir ceza degil. ustune en azindan bir de -3 yakisir bence. amk'in msnden tacizlerine boyun egme, yoksa sonuncu olucaz lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kanka o 0 ceken biz olursak nolucak dusundunmu sen onu hic:) mum hakanin oynamamasi onlar icin zaten en buyuk ceza bi seferlik boyle olsun oteki turnvua daha ciddi daha kurallara uygun olur.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Of fena silkilip üstüne galibiyet aldık mehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yerel seçimlerdeki düşüşün ardından takım oyunuyla galip gelmeyi başardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Biz ihbinle oynamadık ki maç esiğimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 biz de melih gökçekle oynamadık ama 1 maç önceden şampiyonluğumuzu ilan ettik 5/5'le. o kdr iyiyiz, siz de 2.liğe mahkumsuunuz feyyaz haha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Şu hayatta AKP herzaman kazanıyor birader onu anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 he öylemi napalımkısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 belki o maçta kural hatası yapılacak ve puanını silinecek biz de kazanıcaz. matematiksel olarak şansımız devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Community Sheild maçı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 akp nin cok gereksiz bi kadrosu var nasıl sampiyon oldu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Pü kıskaçlar. insan bi tebrik eder. tebrikler a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bizi sampiyon yapan, bizim maçta cremanın gondar almasıdır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 w3 bölümünde şampiyon title ı isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 We are the champions - my friends And well keep on fighting - till the end - We are the champions - We are the champions No time for losers cause we are the champions - of the Patiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 gelmemiş hala titlelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 of ne kazanmıştık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar