Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 lvl10 chosenım, oyundan bir arkadaş t2,t3'de falan acayip eziliyorlar dedi. napayım. var mı böyle bir durum. ona göre baştan başka bişey açayım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Tank dediğin dayak yer zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 chosen güzel karakter arkasında healer olursa hem ölmüyor hemde güzel dps yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 cado hkli senn yapacagin dps senden cok healerinla alakali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yaw ben bi de bunla dpsden çok tanklık üzerine gidiyorum. değiştirmem heral yaw iyi chosen. bakalım geçeyim t2'Ye de bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yeni konu açmak istemedim chosen tank nasıl oynanır neler önemlidir ve bağımsız olarak tankın rolü rvr de nedir hero tanklamak dışında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 arkadaşın sana tek başına t4 keep lord kesen chosendan bahstememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 arkadaşım? neyse solo napmıs ne etmiş kalsın grup icinde ne yapar eder o önemli ha bi de renown alamıyorum sc lerde paso aoe mi takılmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 guard + hold the line var mesela benim bildigim, geri kalanini bilmiyorum tank arkadaslar soylesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Asgard said: arkadaşım? neyse solo napmıs ne etmiş kalsın grup icinde ne yapar eder o önemli ha bi de renown alamıyorum sc lerde paso aoe mi takılmak lazım sc lerde renown alamaman grubundakilere bağlı senin. görevin guard bot + healer'a caster'a gelene knockback knockdown. ha ben 2h takılırım dps giderim diyorsan zaten pocket healer lazım 2 kişi takılmanız lazım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Futursuz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Tank stuff Bende KOBS playeriyim.Tank oynamak genellikle çok sıkıcıdır.Charı yanlız tank olarak düşünmemek lazım ben normalde DPS oynarım item partileri haricinde.item partileri için ayrı item setim vardır ama master skillerim conquest-glory dir.kimileri desede Lost vale ve diğer dungeonlarda tank viligance master olmalı valla bence itemiyle rr ile alakalı ben bu halimle de gayet rahatım orda.Senaryolarda ise full Dps 250k damageyi 20 db u geçtiğim oluyor:)bide KOBS ı sağlam yapan aurasıdır.yerine göre Aura kullanmayan kobs dan bişe olmaz.tabiki twist yapmak zorunda çünkü aynı aurayı kullanmakta yetmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Tank olarak oynaması blackorc'tan daha zevkli buldum. Gerçi birini 40'a kadar, diğerini 14'e kadar oynadım ama yinede fikir verir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar