Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 En önemli gördüklerimi aşağıya yazıyorum. Çoğu kişi çok kaynak yiyor diye kullanmıyordu, artık yemiyor. Tekrar bakın bir. http://getsongbird.com/ Reduced memory use with a large library by 40% Cut CPU usage during playback by half Fixed playback memory leaks Made library caching configurable Added batching to the media importer, reducing memory use by 60% Fewer Crashes: We've worked hard to identify and fix ten of the most common crashes in Songbird. Replay gain support (normalization) Watch Folders Unicode support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Performans optimizasyonlarinin yanisira folder watch, unicode destegi library management icin guzel adimlar. Replay gainda cogu insan icin olmazsa olmaz. Basarili bi surum olmus bence. Bi ara kullanmayi dusunuyorum, foobar varken baska player indirmeye bile usenirdim ama leziz gozukuyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ram ve cpu duzeltmeleri sartti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 jet audiodaki gibi 5+1 ses var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hmm denemek lazım. aimp ten vazgeçirecek mi bakalım beni =) eq yok mu yoksa ben mi bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 iki sorum var yardım ederseniz sevinirim. 1) ben bunu default media player nerden yapcaamı bulamadım ya, hala mp3ler falan itunesla açılıyo. :) 2) itunes'da "keep itunes music folder organized" diye bi özellik vardı. ben şarkıları library'ye ekledikçe belirlediğim klasörde düzenlerdi sanatçı ismine ve albüme göre (D:MüzikArtistAlbum# Name.mp3 şeklinde). songbird'de de böyle bi özellik var mı acaba? veya bu işi yapan bi add-on falan. edit: bu arada ram kullanımı itunes'dan sonra baya az geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ikincisi için songbird library organizer diye bi add-on varmış ama 1.1 destekli diil malesef. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar