matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 3 ay kadar bir sure icin 1600cc alti araclarda vergiyi dusuruyorlar. OTV iniyor %37 den %18 e otv indirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ben de gördüm şimdi. Hayalperesetliğim kabardı. Gücümüz yetmez, yetse de babam almaz ama bi şansımı deneyeceğim: "baba bi RX-8 alsana" Ne zamandır dedikodu gibi dolaşıyordu zaten ağızlarda da hayırlı olsun bakalım araç almayı düşünenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 amanin! tam kucuk motorlu yuksek fiyatli arac alma vakti lotus, scirocco, rx8 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 sıfır rx8 fiyatı 11500 ytl dusuyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 direkt sulandırmışım konuyu ama gönüllerde bi rx-8 yatar tabi ki. Burada 40th Anniversary Limited Edition 75,531YTL diyor. O fiyatın kdvsi de ötvli fiyat üzerinden hesaplandığına göre... doğru mudur ki 11500YTL'lik hesap? 64000YTL çok para ama keşke olsa... rx8 için uygun göründü gözüme (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 rx8 in yenisi ne zaman geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 11.5tl mazda sitesindeki 83.000tlnin userinden %16 dusmeyle hesaplanmis olan tabi %37 otv ustune %18 kdv ile 1.61 katlaniyoken fiyat bu haliyle %18 ustune %18le 1.39 a katlaniyo 1.61/1.39 = 1.16 olarak hesapladım yani herhangi bi 1.6 altı araç fiyatından 6da 1ini cikararak otv indirimli fiyata ulasabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 teşekkürler netlik için http://www.mazda.com.tr/ ile http://www.mazda-tr.com/ arasında ne fark var acaba? ikinci linke official mazda sayfasından ulaşılıyo ve 40th year anniversary edition ilk linkteki rx8'den daha ucuz gözüküyor. Net, mantıklı, işe yarar bir cevap için galerilere sormak lazım. edit: öff neler diyorum ben ya kafayı yedim! Alışveriş sepeti satın alacak param yok, ötv indirimi oldu diye neyin gazına geliyorum? 8 yaşındayken de otomobil fiyatlarıyla ilgileniyordum, yaşım oldu 22; gelişme yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ya madem sadece 1.600 cc yle sınırlayacaksın insanları, o zaman dişe dokunur bi indirim yap kardeşim ya net yüzde 16 nedir? Zaten stokta kalan araçları elden çıkarmak için %16 lara varan indirimler yapılıyor galeriler tarafından. Büyük ihtimaelle ters tepecek ÖTV indirimi "ben fiyatı liste fiyatı tutayım, devletin indirimini göstereyim" diye ceplerine giren parayı arttırmak için binbir maymunluk yapacak showroomcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bence kur farkından ötürü yükselen otomobil fiyatlarını eski bandına çekmekten öteye gidemez bu ötv indirimi. 35.100 TL'den satılan yeni Golf'e baktım 39 bin fiyat koymuşlar. Zaten düşse düşse hesaplamadım ama o civarda bişeye düşer. Olan ikinci el piyasasına oldu. Şimdi bütün ikinci el fiyatları dibe vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 vw de zaten euro bazlı araçlarda kur sabitleme ( 1.99 ), tl bazlı araçlarda %7 ( kur sabitleme dengi ) indirim vardı bu yukselisi dengelemek icin, tabi bu otv inidirmiyle birlikte bu sabitleme ve indirimleri kaldırıcaklar ( insider info ) bu hafta VWden araç almak için altın hafta, haberiniz olsun :) misal scirocco 1.4 tsi 160hp manuelde fiyat 29000 euro iken, 1.99 euro sabit kurla araç pazarlıksız 58000tlye geliyordu bu haftaki otv indiriminin etkisiyle bu fiyat 25000 euro, ve dolayısılya 50000tlye iniyo fakat gelecek hafta kur sabitleme kampanyası kalkınca fiyat 25000 euro ve 2.2 kurdan 55000tl ye yukseliyo gene VW icin konusmak gerekirse kur sabitli scirocco 58000tlden 55000tlye inerken %5 fiyat kaybetmis oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ebediyete kadar mı bu indirim, sezonluk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ötv indirimi 3 aylık kur sabitleme bu hafta bitiyo, ama muhtemelen euro bu seviyede seyretmeye devam ederse ve ötv indirimi biterse kur sabitlemeyi geri getirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Selam, O kadar da cezbedici olmadı : KDV de %1-8 bandına çekilseydi keşke... Ayrıca Polo 1.6TDI da pazara sunulmuş olsaydı :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 mini cooper 55 milyar baz fiyattan 48 milyar baz fiyata indi. 2-3 hafta icerisinde fırsatı değerlendirebilirim açıkcası euro zıplamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bi sorum var audi a3 mesela 1595cc dir. 1.6 araclarin buyuk bir kismi boyledir. simdi bu tip araclar tesvik kapsaminda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Selam, 1600cc altındaki her motor buna dâhil. Neden diğer motor hacimleri için bir indirim yok anlamadım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 varmi 2000cc+ %84 ten %80 e dusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Selam, Yuhunuzzz... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 rahatsiz said: bi sorum var audi a3 mesela 1595cc dir. 1.6 araclarin buyuk bir kismi boyledir. simdi bu tip araclar tesvik kapsaminda mi? tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 İnsanlar "lan teşvik 3 ay sonra bitecek hemen alalım" desin diye 3 ay dediler bence... 3 aya hangi ekonomi düzeliyo ki ÖTv indirimini bitirsinler? Bizim otomotiv üretimi %63 düşmüş, işsizlik oranı %13 küsürlerde... 3 aylık kısıntıyla mı kurtaracaklar yani? Ya da madem 3 ay, 3 ay boyunca ÖTV yok falan gibi ciddi bir indirim yapsalar, gör bak nası canlanıyodu piyasa... Millet sırf yatırım olsun diye araba alıp garajına koyardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 millet varsa biriktiğdiiği son parayı da otoya yatırırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 İşte millet para biriktiriyo harcamıyo, kriz ondan kriz... Milletin eli cebine gitse para döner işler daha çabuk toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 tabi türkiyede harcanılan paranın çoğu türkiyede kalmıycağı için(özellikle otomobil sektöründe) para harcama işi türkiyede fazla işe yarıcağını sanmıyorum. harcama yapılarak piyasa düzeltmek daha çok büyük ülkelerin işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mangalın üzerine su serpmek gibi bşi bu ötv indirimi sadece buhar olur buhar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar