Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone Uygulama Kapanma Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar bazen iphone'da bir oyun veya uygulamayı açmaya çalıştığımda direk kendiliğinden ana menüye atıyor. Kısacası hiç bir uygulama açamıyorum.Birkerede daha olmustu restore yapmıstım geçmişti 3 gün sonra tekrar oldu. her 3 günde bir restore mi yapıcam bir çözümü yokmu bunun ? Versyon 2.2 turkcell kampanyasından alınan iphone.
Mesaj tarihi:
Bu iphonlarda genel bir sorun sanırım. Hiç bir uygulamayı açmıyor yani. ne yapıcam bilmiyorum bıktım iphone nin işlerinden tonla para veriyoruz uğraştığımız şeylere bak.
Mesaj tarihi:
Yok JB normalde stability düşüren bir şey, ona rağmen pek dediğin olaylar olmuyor bende, onu demek istedim. Sendeki cihazda ya da restore'dan sonra mutlaka yüklediğin bir uygulamada sorun olabilir belki.
Mesaj tarihi:
İlk verdikleri iphone ses karşı tarafa gitmiyordu 2. verdiler zaten. İlk restore ve update yaptıkdan sonra 3-4 gün her programı açıyor sorun yok. sonra birden bire açmamaya başlıyor uygulama (örneğin bir oyun) loading yapıyor sonra ana menüye atıyor açıp kapatıyorm restart atıyorm nafile. gene restoreden sonra düzeliyor. :S
Mesaj tarihi:
memory dolmuşsa bazen çok kasan oyunları falan açamayabiliyorsun. ama 1-2 defa açmaya çalışınca zaten memory sıfırlanıyor. denediğinde açılıyor yani. en kötü kapatıp açınca sorun olmuyor.
senin sorunun itunes hesabınla ilgili gibi geldi. programları app store üzerinden indirirken girdiğin kullanıcı ile o an giriş yapılmış kullanıcı farklı ise açamazsın eskiden indirdiğin uygulamaları. açıldığı anda kapatır kendini.
iphone'u bilgisayara bağlayıp, itunesun menüden store-deauthorize account ve store-sign out dersen ve sonra iphone'u çıkartıp iphone içindeki app store üzerinden yeni bir uygulama girerken sıfırdan kullanıcı adı ve şifreni girersen düzelir gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
Suana kadar bir kez basima geldi ciddiye almadim ama telefonu veren yetkili hergün bir kere acip kapamami tavsiye etmisti aleti, belki bir faydasi dokunuyordur.
Mesaj tarihi:
ben de bu konunun mudavimi oldum, herseye cevap yaziyorum :P

burada bacyo'nun sarj suresi ile ilgili bir konusu var, orada bayagi karsilastirdik sarj surelerini. benim 3 gun gidiyor normal kullanimla. bazen geceleri yatakta uyku tutmayinca oyunlara sariyorum, o donemlerde 2 gun gidiyor.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...