stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Evet arkadaşlar bazen iphone'da bir oyun veya uygulamayı açmaya çalıştığımda direk kendiliğinden ana menüye atıyor. Kısacası hiç bir uygulama açamıyorum.Birkerede daha olmustu restore yapmıstım geçmişti 3 gün sonra tekrar oldu. her 3 günde bir restore mi yapıcam bir çözümü yokmu bunun ? Versyon 2.2 turkcell kampanyasından alınan iphone.
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Hyr direk turkcellden aldım açılmıştı ztn. jailbracker fln yüklemedim.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 oluyo bazı applicationlarda. application hatası genelde
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bu iphonlarda genel bir sorun sanırım. Hiç bir uygulamayı açmıyor yani. ne yapıcam bilmiyorum bıktım iphone nin işlerinden tonla para veriyoruz uğraştığımız şeylere bak.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Pek genel bir sorun değil, bazen bana da oluyor ama oldukça seyrek, JB olmasına rağmen. Cihaz problemlidir belki.
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 peki her iphone Jb yüklenmesi doğrumudur ? Yani JB yüklemelimiyim ?
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Yok JB normalde stability düşüren bir şey, ona rağmen pek dediğin olaylar olmuyor bende, onu demek istedim. Sendeki cihazda ya da restore'dan sonra mutlaka yüklediğin bir uygulamada sorun olabilir belki.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 stormeagle said: Hiç bir uygulamayı açmıyor yani. gotur aldigin yerin servisine, degistirsinler sorun varsa. bu normal bir durum degil
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 İlk verdikleri iphone ses karşı tarafa gitmiyordu 2. verdiler zaten. İlk restore ve update yaptıkdan sonra 3-4 gün her programı açıyor sorun yok. sonra birden bire açmamaya başlıyor uygulama (örneğin bir oyun) loading yapıyor sonra ana menüye atıyor açıp kapatıyorm restart atıyorm nafile. gene restoreden sonra düzeliyor. :S
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 senin aldigin yer bayagi sakat o zaman
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Suadiye turkcell bayisi şu yeni açılan en büyük olan. Rezil herifler
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Gene götür at kafalarına telefonu açılmamış kutu iste bi dahakine.
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bir daha restore yaptım, bakalım aynı sorun tekrarlarsa İsmail YK - Allah belanızı versin le gidicem
Sailor Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 memory dolmuşsa bazen çok kasan oyunları falan açamayabiliyorsun. ama 1-2 defa açmaya çalışınca zaten memory sıfırlanıyor. denediğinde açılıyor yani. en kötü kapatıp açınca sorun olmuyor. senin sorunun itunes hesabınla ilgili gibi geldi. programları app store üzerinden indirirken girdiğin kullanıcı ile o an giriş yapılmış kullanıcı farklı ise açamazsın eskiden indirdiğin uygulamaları. açıldığı anda kapatır kendini. iphone'u bilgisayara bağlayıp, itunesun menüden store-deauthorize account ve store-sign out dersen ve sonra iphone'u çıkartıp iphone içindeki app store üzerinden yeni bir uygulama girerken sıfırdan kullanıcı adı ve şifreni girersen düzelir gibime geliyor.
Arnis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Suana kadar bir kez basima geldi ciddiye almadim ama telefonu veren yetkili hergün bir kere acip kapamami tavsiye etmisti aleti, belki bir faydasi dokunuyordur.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hergun bir kere acip kapamak gerekiyorsa o bile sorun. ben alali 3 ayi gecti, toplamda 15 kere acip kapamamisimdir. cogu da ucak yolculuklari ya da update nedeniyle.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben de bu konunun mudavimi oldum, herseye cevap yaziyorum :P burada bacyo'nun sarj suresi ile ilgili bir konusu var, orada bayagi karsilastirdik sarj surelerini. benim 3 gun gidiyor normal kullanimla. bazen geceleri yatakta uyku tutmayinca oyunlara sariyorum, o donemlerde 2 gun gidiyor.
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Wireless açık sürekli oyun ve app storda takılyorsan maksimum 1.5 gün yani kısaca genede kötü pil durumu.
Öne çıkan mesajlar