Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone Uygulama Kapanma Sorunu


stormeagle

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar bazen iphone'da bir oyun veya uygulamayı açmaya çalıştığımda direk kendiliğinden ana menüye atıyor. Kısacası hiç bir uygulama açamıyorum.Birkerede daha olmustu restore yapmıstım geçmişti 3 gün sonra tekrar oldu. her 3 günde bir restore mi yapıcam bir çözümü yokmu bunun ? Versyon 2.2 turkcell kampanyasından alınan iphone.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk verdikleri iphone ses karşı tarafa gitmiyordu 2. verdiler zaten. İlk restore ve update yaptıkdan sonra 3-4 gün her programı açıyor sorun yok. sonra birden bire açmamaya başlıyor uygulama (örneğin bir oyun) loading yapıyor sonra ana menüye atıyor açıp kapatıyorm restart atıyorm nafile. gene restoreden sonra düzeliyor. :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

memory dolmuşsa bazen çok kasan oyunları falan açamayabiliyorsun. ama 1-2 defa açmaya çalışınca zaten memory sıfırlanıyor. denediğinde açılıyor yani. en kötü kapatıp açınca sorun olmuyor.
senin sorunun itunes hesabınla ilgili gibi geldi. programları app store üzerinden indirirken girdiğin kullanıcı ile o an giriş yapılmış kullanıcı farklı ise açamazsın eskiden indirdiğin uygulamaları. açıldığı anda kapatır kendini.
iphone'u bilgisayara bağlayıp, itunesun menüden store-deauthorize account ve store-sign out dersen ve sonra iphone'u çıkartıp iphone içindeki app store üzerinden yeni bir uygulama girerken sıfırdan kullanıcı adı ve şifreni girersen düzelir gibime geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...