fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı dizlerinin yerine dayasaydım taşlara hani bendim yedi renk hani tende can idim hani gündüz hayalin geceler rüyan idim demek ki senin için aşk değil yalan imiş acırım heder olan o en güzel yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 elbet bir gün buluşacağız elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak ikimizin de saçları ak öyle durup bakışacağız belki bir deniz kenarında el ele maziyi konuşacağız benim içimde yanan ateş var sevgilim ne zaman buluşcağız belki bir gemi güvertesinde sen beni unutmuş için kupkuru benim gönlümde hala o arzu sevgilim, ne zaman kavuşacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kaç ulan istanbul RAKIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 http://www.diziler.com/gallery/47f5eaa412ebe66e5ed8eac9bbb335f6ac8b1c02m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 o ağacın altını gölgesinde mevsimler boyu oturduğumuz hep elele vererek hayaller kurduğumuz kimi üzgün kimi gün neşeyle dolduğumuz. o ağacın altını şimdi anıyor musun? o güzel günler için, bilmem yanıyor musun? attığımız tarih de, çizdiğimiz o kalp de silinmemiş duruyor hepsi yerli yerinde sen şarkılar söylerdin yatarken dizlerimde o ağacın altını şimdi anıyor musun? o güzel günler için, bilmem yanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bak yeşil yeşil kapat gözlerini kimse görmesin yalnız benim için bak yeşil yeşil gözlerin kimseye ümit vermesin yalnız benim için bak yeşil yeşil seni öyle sevdim ölürcesine tanrı' nın yazdığı şiircesine içimden geçeni bilircesine yalnız benim için bak yeşil yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 nası geçti habersiz nasil gecti habersiz o guzelim yillarim bazen gozyasi oldu bazen icli bir sarki her anini eksiksiz dun gibi hatirlarim dudaklarimda tuzu icimde durur askin hani o saclarina tac yaptigim cicekler hani o guzel gozlu ceylanlarin pinari hani kuslar agaclar binbir renkli cicekler nasil yakalamistik saclarindan bahari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 feneer cimbomuu tanııı. senin ebedii kocanııı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Fransuxa said: feneer cimbomuu tanııı. senin ebedii kocanııı... seni şikayet ettim görürsün sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 she's hot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 anan yaşında lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Dinlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 fede said: anan yaşında lan taş taş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 saymadim, saymadim kac yil oldu sen, sen, sen ellerin olali saymadim, saymadim kac yil oldu sen, sen, sen ellerin olali bilmem yuzun guldu mu, guldu mu ayrildik ayrilali, ayrildik ayrilali, ayrildik ayrilali beni sorarsan eger, beni sorarsan eger gonlum hala... gonlum hala yarali gonlum hala yarali bilmem yuzun guldu mu, guldu mu ayrildik ayrilali, ayrildik ayrilali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar