pekaziz Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Selin Şekerci'yi beğenerek izliyoruz, yarım saat sonra yeni bölümünü izleyeceğim. Kendisiyle tanışmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 özgüre hastayım ben özgürde deme o erkek isimli kızın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 süper dizi ya :) denk gelirsem izliyorum ben de. favorim rajda demirer (adından tam olarak emin değilim ama böyle benzer bişi :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Off bu haftaki bölümü süperdi, heyecandan yerimde oturamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Rojda Demirer insan diil o, Jupiter Gezegen Güzeli falan, insan diil yani o uzaylı muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 çok cici dizi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 özgüre aşığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Özgür'ü oynayan kişi benim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 selin şekercinin bi fotosuna bakiim dedim http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/aaaa.jpg dedi foto da bu http://www.xbil.org/wp-content/selinsekerci6.jpg bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 izmirliymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 güzel kız allah için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 standartlar feci dusmus :( acaba turkiyede iken bendemi boyleydim :( evet sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kız bildiğin güzel yalnız http://www.oyuncuadresi.com/resim/oyuncu_resimler/buyuk/selin_sekerci_41565917.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kadıköyde görmüştük bunu çekim sırasında haldun tanerin önünde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 evet şımarıyodu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Dizi çok heyecanlı devam ediyor saçma sapan gelişmeler olsa da. Melek'in inadı izleyiciyi baydı artık, Süt Nine bile insafa geldi o hala katır gibi. İpek son bölümlerde oyunculuğunu epey ilerletti. Eylül'e de kıl kapmaya başladım, sokakta görsem tokatlarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bu diziyi pek beğenmiyorum kardeşim seyrediyor nedense her bölümde bölüm başında ne olacağını söylüyorum ama hala izleyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ay kız dizisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sevgili yüzünden izlemek zorunda kalıyorum. dünyanın en mal dizisi. o öğrenci evindeki kız gibi bir karakteri hayatıma soktu ya ben de bu diziye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Selin benim sokakta oynadığım arkadaşımdı (bone ve beren saatçi gibi oldu ama), arkadaşımdı değil de öyle yazın geliyodu ben annanemde kaldığım zaman, kardeşim ben falan oynuyoduk. Böyle bir hamle beklememiştim. Hatta ananem turkcell reklamında oynuyo diyince çok şaşırmıştım. Ben de takip ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Dizi reytinglerin kötü olamsından ve senaryonun saçmalamasından ötürü Aralık'a ertelenmiş. Barış'ın yerine Kavak Yelleri'nin yamuk ağızlı elemanı gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pogodi said: kız bildiğin güzel yalnız http://www.oyuncuadresi.com/resim/oyuncu_resimler/buyuk/selin_sekerci_41565917.jpg çok çirkin. estetik anlayışın yok pogodi sory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Güzel işte estetik ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar