balon Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Arkadaşıma telefon almak istiyorum , n76 almayı düşündüm ilk ama çok sorunları oldunu duydum . motorala razr serisini düşündüm ama istemedi, büyük istiyor illa telefonunu enteresandır . istridye kapaklı böyle nokia ne önerilir arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Kilit soruyu sormuş Cons :p Nokia'nın pek güzel kapaklı modeli yok, olanlar da böyle kız dizaynı gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kız dizaynı gibi olması problem değil , motorola serisini kızlara çok yakıştığı için önerdim ama nokiacı bu arkadaş o yüzden olmaz dedi . bi de n serisi kullanıyor , aynı kalitede istridye kapaklı bir şeyler ne bulunabilir diye sorayım dedim nokiadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 nokia 6600 slide var kız telefonu ama sfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Nasillardir bilmiyorum, bende kafadan motorola derdim ama nokia sart ise kritere uyan n76 ve 7510 supernova var. edit: ki zaten n76 yi eleyince bi tek 7510 kaliyor galiba. motoroladan sonra samsung bu konuda daha basarilidir birde. onlarada bakilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 samsung g400 var bende memnunum çok bir bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 nokia 6267. ben anneme aldim, cok memnun. duzgun gorebiliyo. tuslari basilinca hissediliyo; razr'da bu problem vardi. Kullanmasa da kamerasi var ve muzik dinlenilebiliyo vs. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 teşekkürler arkadaşlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar