PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi ters düz bildiğin benimki, doktor öyle dedi yani, hiçbi sorunum yok. morpheus kırmızı hap verse kırmızı olduğunu anlarım, çünkü o renk hayatım boyunca bana kırmızı olarak gösterildi. ağaçları falan bildiğin kırmızı görüyomuşum meğersem yani, ama bana sorarsanız yeşil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 oha ilginçmiş. kanını yeşil mi gördün hep yani bize göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 evet abi ama bana göre o renk kırmızı, yani kanın kırmızı olduğunu biliyorum asdhjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 başka dünyalarda yaşıyo gibiyiz o zaman :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bilmem ben kan kırmızısı rengini çok severim mesela ama meğersem kan kırmızısı değilmiş benim gördüğüm kan yeşiliymiş ama sorsan kırmızı derim yani deliricem lan http://www.evimdergisi.com.tr/ipucu/00204/imperiaflex_0_0_0.jpg aha mesela kan kırmızısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Biz ağaçları böyle görüyoruz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ahaha hadi len kırmızı o çiçekler dedim ya öyle öğrendiğim için sorun çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 sen cimleri filan hep kirmizi mi goruyosun simdi? ne korkunc lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 öyleymiş abi yeşil diyorum ama yani bana göre yeşil o np o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Sana göre böyle görüyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Sana göre yeşilde görüntü kötü değil mi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi dur dünyam şaştı zaten çok garip hissediyorum kendimi öğrendiğimden beri yoo değil abi bildiğin yaprak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hangisi daha güzel görünüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bidakka lan. ambale oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ne zaman öğrendin peki oktar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 alttaki normal yaprak rengi işte. gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 burtonesk said: ne zaman öğrendin peki oktar? iki hafta falan oldu da doktora inanmadıydım ben netteki testlerle pekiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 olm cok guldum lan, hele o ilk morpheus espirisi bitirdi beni. offf. ya benim iyice aklim karisti. sen normal goruyosun o zaman renk koru falan degilsin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 lan normal yaprak rengide, senin normalin aslinda normal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 işte sorun orda, ama 17 yıldır böyle bildim böyle öğrendim, benim için o renk yeşil yani yapacak bişi yok ehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 alttaki yapraklari ne renk goruyosun simdi pru, yesil mi kirmizi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 DiadanLocke said: olm cok guldum lan, hele o ilk morpheus espirisi bitirdi beni. offf. ya benim iyice aklim karisti. sen normal goruyosun o zaman renk koru falan degilsin yahu. abi şöyle düşün: bana bebekken kırmızı bi kıyafet almışlar. agıcık bugucuk oğlumun kırmızı kıyafeti diye sevmişler beni. ben renk kavramını dahi bilmediğim için o kırmızı olarak benimsemişim kırmızıyı, ama benim gördüğüm yeşilmiş aslında. edit: abi yapraklar yeşil, çünkü bana o renk hayatım boyunca yeşil olarak öğretildi o bilinçle doğru etiketleyebiliyorum, ama benim gördüğüm meğer o değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Olm ona göre yeşil görüyo ama kırmızı görüp yeşil diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ee bi dk simdi alttaki yapraklar yesil dedin mi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Biz ilk resimde senin gördüğün gibi görüyoruz bütün ağaçları. Ne enteresan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar