Killer Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 penth söylediklerin hem doğru hem katılıyorum.ama ne bileyim şey olsun istemedim yani şimdi alır başlarım ama yapamam edemem tek başıma korkup soğurum.öyle bişey olmasın diye fazla ilgilenmedim.hep de zaman yok artık diye kendime bahane ürettim.dediğin gibi ilk adam gibi bi cs bölümü kazanmak nereler var işte istanbulda 2 bölüm mü topu topu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ilgilenseydin keşke. neye heves ettiğini bilirdin en azından. bilgisayar oynamayı seviyorum diyip cs okumaya kalkanların elinde patlıyo genelde. yine de eğer istiyosan çalış öss'ye kazan, cs okuyup oyun yapmak zorunda değilsin nası olsa, bi sürü şey yapabilirsin. ama kolay bişey değil onu çok net söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 puanlar gelene kadar ilgilencek zamanım olur. bu arada bilgiye gelmem kesinleşti %50 burs veya %100 farketmez.şimdiden bilgililere selam olsun. bu arada burs kesintisi falan oluyor mu?olmadığını biliyorum ama son kez sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 otur çalış nerden kesinleşti bilgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bıraktım aga össyi sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 össyi bırakıp bilgiye burslu nasıl gireceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Testisli tanıdıkların varsa ben de tanışmak isterim dsfjhsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Ardeth said: össyi bırakıp bilgiye burslu nasıl gireceksin? ya bıraktım derken çok da zorlamıyorum şu anda %50 bursla girerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Killer said: puanlar gelene kadar ilgilencek zamanım olur. bu arada bilgiye gelmem kesinleşti %50 burs veya %100 farketmez.şimdiden bilgililere selam olsun. bu arada burs kesintisi falan oluyor mu?olmadığını biliyorum ama son kez sorayım dedim Abi hevesini kırmak değil amacım. Ama bilmen gereken bir kaç bişey var. Öss'ye hazırlanmayı bırakıp, torpille bilgi'ye gitmek ve oyun programcısı olmak istiyorsan senin için hayalden öteye geçemeyeceğine inanıyorum. Yazılım össden de zor bişey. İçindeyim ve oda benim içimde şu anda. Yani torpilsiz mesleklerden olan spor'dan sonra gelir bu işte. Düzenli ders çalışamıyor, dizini kırıp 2 değil 12 saat iş yapamıyorsan gerçekten bu iş çok zor. Yani sayın Killer. Süper bir oyun programcısı olmanı elbet isterim. Ama bunu sisteme uyarak yapmak zorundasın.Yani çalışmak galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bence çalışmayı bıraktıysan hata, belirli bir tempo ile devam et. özellikle eski össlerden/denemelerden vs aldığın puanlara güvenme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 abi ben torpil falan demedim hiç yanlış anlaşılmasın.şaşırdım şimdi siz öyle diyince.289 falan ile alıyor %50 bursla ben 220 falan yapıyorum.72-73 de okuldan geliyor.o yüzden dedim =).torpil morpil işim olmaz yani. edit ardeth dediğin gibi yapıcam . bir de bilgide bilgisayar bilimlerinde okuyan var mı hiç arkdaşınız falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 belli olmaz artabilir, gerçi bi kaç arkadaşıma çok yüksek puan yapmadıkları halde bilgi dersaneden numaralarını alıp arayıp %50 burs falan teklif etmişti 2 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 %50 bursla kaç papel oluyor bilgi cs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 8-9 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 penth var sabancıda okuyan bilgide var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 EA çıkışlı olmasam İşletme biter bitmez Bilgisayar üzerine bir bölüm okurdum. :'( Yok mu hiçbir şansım falan yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 çok iyi bi puan yaparsan össde olur belki. ama bilion puanın 0.3le çarpılcak. Devlet o yüzden çok zorda özellerde şansın olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 özdebiri bilgi santralde olcak mışız sdsdfs.iyi motive eder biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 senko said: çok iyi bi puan yaparsan össde olur belki. ama bilion puanın 0.3le çarpılcak. Devlet o yüzden çok zorda özellerde şansın olabilir.evet 260 puan falan yaparsam ham %50 burs ile bilgiye girerim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 gel takılırız gfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 killer sen bulaşma hiç programalam falan http://forum.paticik.com/read.php?5,3184753,page=28#msg-3970747 gd gdgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 SAFPĞASF0*OASFAFFAFAFSADPFAFASFAS YENİ FARK EDİYORUM AHA SAĞLAM FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hükümran senfoniye adamlar o kadar yatırım yapmış sonra gg olmuşlar.üzüldüm biraz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Surpriz degildi. Daha dogrusu basindan belliydi (anlayan icin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 odtu bu yıl sonuna oyun programlama masterı acmaya urasıyormus yokden onay bekliyorlar herhangi bölümden kabul alıyorlarmış fakat 4 5tane ders gerekiyormuş anladıgım kadarıyla lineer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar