Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun programlama

Killer

Öne çıkan mesajlar

penth söylediklerin hem doğru hem katılıyorum.ama ne bileyim şey olsun istemedim yani şimdi alır başlarım ama yapamam edemem tek başıma korkup soğurum.öyle bişey olmasın diye fazla ilgilenmedim.hep de zaman yok artık diye kendime bahane ürettim.dediğin gibi ilk adam gibi bi cs bölümü kazanmak

nereler var işte istanbulda 2 bölüm mü topu topu?
Sosyal ağlarda paylaş

ilgilenseydin keşke. neye heves ettiğini bilirdin en azından. bilgisayar oynamayı seviyorum diyip cs okumaya kalkanların elinde patlıyo genelde. yine de eğer istiyosan çalış öss'ye kazan, cs okuyup oyun yapmak zorunda değilsin nası olsa, bi sürü şey yapabilirsin. ama kolay bişey değil onu çok net söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Killer said:
puanlar gelene kadar ilgilencek zamanım olur.

bu arada bilgiye gelmem kesinleşti %50 burs veya %100 farketmez.şimdiden bilgililere selam olsun.

bu arada burs kesintisi falan oluyor mu?olmadığını biliyorum ama son kez sorayım dedim

Abi hevesini kırmak değil amacım. Ama bilmen gereken bir kaç bişey var. Öss'ye hazırlanmayı bırakıp, torpille bilgi'ye gitmek ve oyun programcısı olmak istiyorsan senin için hayalden öteye geçemeyeceğine inanıyorum.

Yazılım össden de zor bişey. İçindeyim ve oda benim içimde şu anda. Yani torpilsiz mesleklerden olan spor'dan sonra gelir bu işte. Düzenli ders çalışamıyor, dizini kırıp 2 değil 12 saat iş yapamıyorsan gerçekten bu iş çok zor.

Yani sayın Killer. Süper bir oyun programcısı olmanı elbet isterim. Ama bunu sisteme uyarak yapmak zorundasın.Yani çalışmak galiba...
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben torpil falan demedim hiç yanlış anlaşılmasın.şaşırdım şimdi siz öyle diyince.289 falan ile alıyor %50 bursla ben 220 falan yapıyorum.72-73 de okuldan geliyor.o yüzden dedim =).torpil morpil işim olmaz yani.

edit

ardeth dediğin gibi yapıcam .

bir de bilgide bilgisayar bilimlerinde okuyan var mı hiç arkdaşınız falan?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...