Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Elimden çıkarmak istediğim çeşitli müzik aletleri bulunmakta. Kolay bulunmayacak cihazlardır. Fiyatları Ebay seviyesine yakındır. Aletler Bursa'dadır. Karşıdan ödemeli olursa heryere itinayla paketlenip kargolanır. 1)Roland MC-909: $900 2)Roland GR-33: $600 + Roland GK-2: $150 3)Boss DR-202: $250 4)Yamaha QY100: $300 5)Godin MultiAC Nylon SA: $1350 * Hızlıca değinmek gerekirse: - Roland MC909 bir Workstation'dır. Hemen hemen herşeyi yapar. - Roland GR 33 gitar için synth çözümüdür. GK2 de onun manyetiğidir. - Boss DR 202 çok güzel bir drumbox'tır. Herkese tavsiye ederim. - Yamaha QY100 mini-workstation tadındadır. Çılgındır. - Godin MultiAC SA synth aletleri ile direk bağlantı sağlayan inanılmaz rahat sapa sahip bir klasik gitardır. *Detaylar için şuraya göz atınız: http://www.gitarpedal.net/forum/viewtopic.php?t=2819 *iletişim: PM güzel olur aslında. Ama olmazsa: Email: ardasulo AT yahoo DOT com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 QY100 sequencer değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 GERGE said: QY100 sequencer değil miydi? Aynen. Sequencer diye geçiyor. Birsürü iş yapabiliyor ama. Spec'lerine bir bakarsan farkediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Oyyy, cillop aletmiş. Buraya koyayım isteyen baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 GERGE said: Oyyy, cillop aletmiş. Buraya koyayım isteyen baksın. Sağol link için. Benim ilana eklemeyi unutmuşum bunu. Cidden iyi alettir aslında. 300$'a daha iyisi yok diye iddiaya giriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Roland GR 33 isterdim talip olmak.Para olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar