Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 [itemdef i_book_necro] name=Necromancer Book id=i_spellbook type=t_spellbook Value=300 on=@create color=0455 attr=04 on=@click var.font= src.font=8 src.speechcolor=040 src.say NECRO DOMINUS src.font= return 0 on=@dclick DIALOG d_nec on=@dclick if (<981) src.sysmessage Bu kitabı henuz kullanamazsınendif elseif (<981) src.sysmessage Bu kitabı henuz kullanamazsın endif [dialog ve buyu scriptlerine gerek yok, ust taraf yeterli -bag] sadece mediyi gosterim iste boyle yapmaya calistim ama olmadi ne yapmam gerek[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik [Bu mesaj Baggio tarafından 20 Mayıs 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 on=@dclick if ( < 981) src.sysmessage olmaz oole else dialog d_nec endif return 1[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Hatalara gelince.. - Scriptinde 2 tane @dclick triggeri kullanmissin, olmaz. - Item dclick triggerinda kullanamazsin, demen gerekiyor, src. koymazsan 'itemin meditation skill degeri' demis oluyorsun ki boyle birsey yok tabii. - endif demeden once satir atlamayi unutmussun, unutmasaymissin bile endif dedikten sonra bir elseif demissin, o da yanlis. Adamin meditation skilli 98.1'den buyukse dialogu actiracak herhangi birsey zaten eklememissin, direk ilk dclick triggerina dialog actiran komutu koymussun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Tşkler Yaptım[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ayrıca click triggerinde kullandıgın say başkaları tarafından duyulacaktır message kullan font normal olsun. sanırım şekilli olsun diye yaptın fakat kitaba tıkladığınızda yanınızdakiler kitabın ismini duyar.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar