frostct Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Arkadaşlar benim derdime derman bulanın alnından opcem yaa ya bir kişi bile bana yardım edemedi istediğim şey ise SphereServer in indireceğim sitesini Bilen Varmı ?? ya uyuz oldum 3 saat dir arıyorum deli oldum kimse ilgilenmiyo ? haa bir sorum daha var o ise UOtr nin serverına kayıt oldum ama nerden giricem yani cilenti nerde ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 pf yukarda yazıyo bi baksaydın (: http://www.sphereserver.com/[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 www.sphereserver.com buyrun[hline]+ Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Raporsuz DeLi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frostct Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 kardeşim sphere.com a girdim ama allah aşkına bi anlatsana nasıl indireceğimi ?? yani o siteyi bende biliorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Downloads bolumune girip ilgili linkleri takip edecek kadar ingilizcen yoksa hic deneme server vesaire lutfen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Sphere55i [Bu mesaj Smokey tarafından 23 April 2003 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Baggio, 23 April 2003 20:43 tarihinde demiş ki: Downloads bolumune girip ilgili linkleri takip edecek kadar ingilizcen yoksa hic deneme server vesaire lutfen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 walla ya :) hayret bişi[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Falllen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Sphere comda sorun war simdilik bilemicem[hline]Fallen Come To black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 birde servir kurmayı duşunuyorum deme sakın koparım şuracıkta he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar