Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse seçimi

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Senelerdir kullandığım Logitech Mx310 artık "değiştir beni" dedi. Şu an biçok sorunu var mesela tekeri ittirdikçe bikaç adım geri geliyo (arada bi oluşur bu sorun, açar temizlerim düzelir ama bu sefer kalıcılaştı). Altındaki yükseltici plastikler çoktan çıkmış durumda. Mouse pad de kullanamadığım için hem hareketi yavaşlıyo (yapışıyo nerdeyse yüzeye) hem de lazerin olduğu delik hemencecik pisleniyo. Ayrıca hassaslığı da azalmış vaziyette.
Çok saçma derecede pahalı olmayan adam gibi bi mouse arıyorum. Kurulumu rahat olsun (mx310 sorunlu bu açıdan), 1582149871 tuşu olmasına gerek yok, solunda sağında ileri-geri tuşu olsun (sayfalarda gezinmeyi sağlayan), tekeri olsun yeter. Bi de kolay bulunan bi şey olsun, firebal tarzı sitelere kasmayayım yani (hala var mı ora bilmiyorum gerçi de). Var mı böyle bildiğiniz güzel bi mouse?
"Ya mouse işte git al bi tane" diye düşünebilrsiniz ama adam gibi bi şey olsun istiyorum yine de. Ufak tefek sorunlarına rağmen çok memnundum elimdekinden ama bu tekerinin tamamen bozulması işi bozdu :)
Sosyal ağlarda paylaş

LX8 hoşuma gitti ama o da kablosuzmuş. Kablosuz mouse olayını komple unutmuştum ben. Kablosuz olması çok işime gelir aslında, kablolardan gına geldi ama bi sorun var:
Mouse kullandığım yüzey kasayla aynı düzlemde değil, daha yüksekte. Kasa bilgisayar masasının altında, mouse'u üstünde kullanıyorum. Mouse ve USB girişleri arasında yükseklik ve dikey uzaklık olarak 60'ar cm, yatay uzaklık olarak 20cm falan var. Masanın mouse ve kasa arasında kalan yüzeyin kalınlığı 2.5cm.
Bu kadar engel varken sorunsuz bi şekilde kullanabilir miyim LX8'i?
Sosyal ağlarda paylaş

Logitech'lerde genelde USB uzatma kablosu geliyor. Reciever'ı masanın üstüne koyabilirsin onla. Şurda ortadaki cihaz:

http://www.mobilewhack.com/logitech-cordless-lx8-laser-mouse.jpg

Nerdeyse her Logitech üründen çıkıyor. Ev bunlardan doldu. :p
LX8'de de varmış. Bknz Specifications -> Package Contents: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3618&cl=AU,EN
Sosyal ağlarda paylaş

Ooo yok yok. infra mouse almayin kesinlikle.

2.4ghz alici mouse a entegre olsun , linki verdigim konudan ziyade benim mesajimda yazdigim mouse lar 10-15 metreye kadar duvar falan dinlemedi pilleri iyiyken. ortalama 6 ay kadar sonra yavas yavas menzil dusuyor pile bagli olarak.

v200 u 5 sene kullandim hala daha babam kullaniyor eskidi diye ona vermistim, v320 , v450 kullanan bir cok arkadasim var. hepsi gozu kapali alinacak mouselar. hangisi cebe goreyse artik.
Sosyal ağlarda paylaş

yan tuslar yerine v200 de falan wheel icin tilt ozelligi var , saga sola ittirilen cinsten,

yan tuslar kullanisli kabul ediyorum, tilting de rahat olabiliyor. bt mouse da onermem ben bu arada, luzumsuz enterferans yapiyor. telefon, kablosuz mouse, ve net ayni anda calisiyorsa takiliyor falan. guzel bi arabirim degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...