Draenyth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Etrafta milyonlarca var ama sadece bu işlerin şu yönünü merak ediyorum. Herangi bir lisans telif hakkı bilmemne fln varmıdır bu online yayınlanan dizilerin .Siteler ödeme yapıyorlarmı yaklaşık ne civarlarda. Yada herangi bir ücret ödemeden yayınlamak yasalmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Hadi ya süpermiş peki bunun garantisi var mı sdfsdf . kurtlar vadisinin yapımcısı çıksa sen benim dizimi sitende yayınlıomuşun öldürürüm lan seni dese ama buna hakkım var diyebilirmiyim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sanmam sonucta sen televizyonda yayinlandikdan sonra birseyi yayinlamaya basliyorsun internette aslinda yapimcilarinda isine gelir yani bu reklami olur izleyeni cogalir televizyondan takipcisi falan reytingi artar ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sanmakla olmuyor bu işler bir kerede yayınlansa televizyondan bin kerede dönse telif hakkı yapımcının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sonuçta adam dvd'sini çıkartabilir tüm sezonun yabancı tüm hatta bi kaç türk dizisinde olduğu gibi onun için telif hakkı sorun bu siteler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Özellikle yüksek hit alan dizi sitelerinin yapımcılarla başı dertde. xxx* yakın arkadaşımındı ve onun oldugu zamanlar doğan grubu baya bi uyardı ve sonra mahkemeye verdiler. Durum öyle olunca kanal d'de yayınlanan tüm dizileri siteden kaldırmak zorunda kaldılar. *:linki sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 patladı zaten xxx* *:linki sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 xxx* dogan grubu dizilerini kaldırdı house ı bitiremedim çıldıracam. *:linki sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mesaj atarken link kullanmayın arkadaşlar çünkü tamamı illegal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Yazık kutuluya bütün mesajları editlemiş yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ee ekmek parası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 modluktan para mı alınıyo? OHA NE İŞ OLSA YAPARIM ABİ ÇAY GETİRİRİM PARAVER! sfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 xxx diyede site var. bence onun daha bi yasak olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hatta xxx pek hoş bi site değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 xxx geri döndü bu arada. geri yüklüolar dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Youtube, veoh vb. sitelerde bu vidyoyu ülkenden göremezsin gibi uyarılar oluyor. Gayet de telif hakkıyla ilgili olarak amerikada yayınlanmasına izin verilen dizilerin yurtdışına gösterimi engellenmeye çalışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar