Draenyth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Etrafta milyonlarca var ama sadece bu işlerin şu yönünü merak ediyorum. Herangi bir lisans telif hakkı bilmemne fln varmıdır bu online yayınlanan dizilerin .Siteler ödeme yapıyorlarmı yaklaşık ne civarlarda. Yada herangi bir ücret ödemeden yayınlamak yasalmıdır ?
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Hadi ya süpermiş peki bunun garantisi var mı sdfsdf . kurtlar vadisinin yapımcısı çıksa sen benim dizimi sitende yayınlıomuşun öldürürüm lan seni dese ama buna hakkım var diyebilirmiyim sdfsd
Twisty Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sanmam sonucta sen televizyonda yayinlandikdan sonra birseyi yayinlamaya basliyorsun internette aslinda yapimcilarinda isine gelir yani bu reklami olur izleyeni cogalir televizyondan takipcisi falan reytingi artar ne biliyim
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sanmakla olmuyor bu işler bir kerede yayınlansa televizyondan bin kerede dönse telif hakkı yapımcının
Garadia Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sonuçta adam dvd'sini çıkartabilir tüm sezonun yabancı tüm hatta bi kaç türk dizisinde olduğu gibi onun için telif hakkı sorun bu siteler için
Pluton Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Özellikle yüksek hit alan dizi sitelerinin yapımcılarla başı dertde. xxx* yakın arkadaşımındı ve onun oldugu zamanlar doğan grubu baya bi uyardı ve sonra mahkemeye verdiler. Durum öyle olunca kanal d'de yayınlanan tüm dizileri siteden kaldırmak zorunda kaldılar. *:linki sildim
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 xxx* dogan grubu dizilerini kaldırdı house ı bitiremedim çıldıracam. *:linki sildim
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mesaj atarken link kullanmayın arkadaşlar çünkü tamamı illegal
Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Yazık kutuluya bütün mesajları editlemiş yaw :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 modluktan para mı alınıyo? OHA NE İŞ OLSA YAPARIM ABİ ÇAY GETİRİRİM PARAVER! sfgdfg
Krusty Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 xxx diyede site var. bence onun daha bi yasak olması lazım.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 xxx geri döndü bu arada. geri yüklüolar dizileri.
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Youtube, veoh vb. sitelerde bu vidyoyu ülkenden göremezsin gibi uyarılar oluyor. Gayet de telif hakkıyla ilgili olarak amerikada yayınlanmasına izin verilen dizilerin yurtdışına gösterimi engellenmeye çalışılıyor.
Öne çıkan mesajlar