Anason Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 selamlar herkese , bi arkadaşın bilgisayarına xp yükledikten sonra bu mesaj çıkmaya başladı.bilgisayar eski at kasalardan değil,win98 varken filan kendi kapanıyormuş. çözümünü nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 peki kapatalım...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 güç yönetimi (power options) bölümünde olması lazım buna dair bir şey, yada yanlış hatırlamıyorsam atx kasa olduğunu hardware managementta saklı (hidden) değerleri gösterime açıp enable ediyorduk.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidrocop Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Görüntü özellikleri menüsünde Ekran koruyucu sekmesinde Güç seçeneginde APM sekmesi olması gerek burda Gelişmiş güç yönetimi kısmını işaretlemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 teşekkür ederim yardım edenlere.yaptım sonunda. bonecrusher sende bilgisayarı kapatabilirsin artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar