Anason Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 selamlar herkese , bi arkadaşın bilgisayarına xp yükledikten sonra bu mesaj çıkmaya başladı.bilgisayar eski at kasalardan değil,win98 varken filan kendi kapanıyormuş. çözümünü nedir acaba?
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 peki kapatalım...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
neter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 güç yönetimi (power options) bölümünde olması lazım buna dair bir şey, yada yanlış hatırlamıyorsam atx kasa olduğunu hardware managementta saklı (hidden) değerleri gösterime açıp enable ediyorduk.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ...
hidrocop Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Görüntü özellikleri menüsünde Ekran koruyucu sekmesinde Güç seçeneginde APM sekmesi olması gerek burda Gelişmiş güç yönetimi kısmını işaretlemen gerek.
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 teşekkür ederim yardım edenlere.yaptım sonunda. bonecrusher sende bilgisayarı kapatabilirsin artık :)
Öne çıkan mesajlar