eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 saolasın genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 SodomVsGomore said: Şimdi erkek arkadaşından yeni ayrılmış bir bayan mı var pati de? Abla tanışak mı? UUUU YEah...DuffMan seni kermit görsün bi. sonra da sana bi doz akila yazıyorum kjhd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bi doz fazla gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kermit görmese de olur zaten de elbet salça olur kurbağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 uu bi doz diferansiyel geometri yazalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bence bi doz kümeler yazalım, hem de kesişen kümeler filan baya alengirli konular yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 açık kümeler topluluğundan topolojiye varan çok tehlikeli yollara adım atıyorsun konuşturma beni ara tatilde çalıştım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oha kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bi doz canı sıkılmış, beyni akmış ve yorulmuş adam zırıltısı verelim. öle bitsin.. said: bir toz püreler yazalım.. sonra da glades'teki bi grup kızla tarlaya bowling oynamaya gidelim ama araba yerine bi pick up bulalım.. üstüne de a takımı boyası atalım beş dakikada.. şöfeeer şöfeer die bağıran kibariyenin annesi şöförümüz olsun yol boyunca şöffeeeriim süpeeeriiim diye bağırıp dursun. biz de ilgiyle bunu dinleyelim. ama pür dikkat tam ilgi ile.. dünyadaki en büyük yenilik karabekir sosunun tavuklanmasıydı demişti fransız filizof yuhajım sokaym.. kendisine hiç katılmıyorum. elbetteki en büyük yenilik ketçaptır sevgili dinleyiciler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sokratesin platona platonun aristoteles e her sabah " annen nasıl " dediğini biliyormuydunuz ? madem felsefeden bahsettik konuşalım bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 allahınızdan bulun bide selin kim salça kim turşu olcak görüşücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hepiniz çıkın o tripten neyin peşindesiniz ? kermit reis i rahat bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sana randevu vermem gökalp, görüşemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kenzap said: hepiniz çıkın o tripten neyin peşindesiniz ? [large]kermit reis[/large] i rahat bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 randevu istemedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hem imzanda dilara yazıyo hem hala konuşuyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 selin turşu olsun ben yerim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 dilara yeğenimin ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://www.10marifet.org/imaj/embir/kermitcostumetwo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 şunun gibi çocuğum olsun başka bişi istemem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 burtonesk said: selin turşu olsun ben yerim <3 yaw turşu olduktan sonra herkes yer. bööle bi de lahana var ya negzel. aslıda o yeşi domatesler bile turşu da güzel oluyor.. düşünsene bi! yeşil domates be.. ıyyghhh. hatta kereviz ile bağlıyorlar ya içi full dolu patlıcan turşusunu.. o kereviz bile yeniliyor turşu olunca.. kereviz lan! turşu oldumuydu yenilir.. evek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kereviz dışında komple katılıyorum ohş. iyi ki hamile değilim şu an, yoksa nerden bulcaz bu saatte turşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben mecaz anlamda dediydim bi gidin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Durmadı yağmur susmadı silahlar İnsan dayanmaz bu acıya bacılar La ilahe illah sesleriydi yiğitlerden ağıtlar Alnı açık yüzü pek eli gülle tutan analar Reis Kermit atmış imzasına Dilaralar Adam olunda bırakın reisi sizide vurmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar