cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 .NET Framework 3.5 u bi turluyukleyemedim inatla karsidan dosya indircem diyo ki bi turlu inmiyo zaten oncekilerde oyle yapmisti offline yukleme dosyasini indirdim 200mb hala diyo indircem indircem bi turlu yukliyemedim su zimpirtiyi yokmu bunun bi cagresi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bir hata vs. veriyor mu? proxy falan kullanıyor musun? hosts dosyanda belki bir şey vardır? gibi ihtimaller silsilesi geldi aklıma. (online kurulum için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bana da geldi bu güncelleme olarak 350 MB büyüklüğünde falan. İndirme dedim, inşallah bir sorun çıkarmaz ilerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hata mata yok baglanti kulanilmadi diyor proxy de var program olarak dns ayarlayicisida onlari ne kadar deyistirsem olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ayni modemden leptopa denedim sakir sakir indi buna deniyom bi turlu olmuyo programda inatla istiyo offff acil yardim lazim diyerindeki inen i c: den bulup buna atsam olurmuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar