ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Selamlar, Bir arkadaşımızı 5-6 aylığına uğurlayacağız ve güzel bir veda düzenlemeyi planlıyoruz. 7 erkek, 3 kız (+-1) gibi bir grup olarak girmekte sıkıntı çekmeyeceğimiz, Kadıköy - Taksim - Hisarüstü üçgeninde olması tercih sebebi olan; fasılı da olan bir yer arıyoruz. Sağlam içiş olacağı için de fiyatta da şöyle bir şey var: Paket sınırsız içkili menü de olabilir, normal menüler de olabilir ama kişibaşı mezesi yemeği meyvesi rakısı dahil 75 üst limit olabilir diye düşünüyoruz. Daha azı çok daha makbule geçer tabi, bu zamana kadar hep 45 - 60 arasında gidip geldik. Sonuç olarak böyle bir yer olarak nereleri tavsiye edebilirsiniz bize, en iyi nerede eğlenebiliriz sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Kapı önünden turist çevirme dahil mi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Yok o potansiyele annem sahip bir tek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hakkasan'a gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 o 3 kızar +- 1 olayı şöyle olacak. -1 olacak önce o kesin sonra kalan iki kız da iki kız gidilmez dicek 7 sap kalacaksınız. ona göre bi yer ayarlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 öyle bir dünya yok fatihcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 peki geceden sonra bana gel. ben bilemedim fatih de. ben affederim, bağışlayıcıyımdır. dünya böyle maalesef. bazı gerçeklerle yüzleşmemiz gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 abisi böyle bir geceyi satan manita = ex-manita, o yüzden korkumuz yok. da bir allahın kulu tavsiye vermez mi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Kumkapı da heryer ama ters size. Hem fasıl hem rum havaları için Ege Rum meyhanesi Galatada. Çok değişik ve güzel bi yer öneririm http://www.egerummeyhanesi.com/ İstiklal Meyhanesi Elmedağ meyhanesi divan otelin yanında Madam Despina meyhanesi var kurtuluşta. Alem var bide nevizadede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 kadıköyde akmar sokağında ada diye bi yer vardı yanlış hatırlamıyosam adını fena değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Nevizade'de yiginla var... Asmali mescitte, cicek pasajinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Fasil derken boyle sirf TSM mi istiyorsunuz? Oyleyse zaten gerekli aciklamalar yapilmistir. (edit: yapilmamis. Cumhuriyet guzeldir ama pahalidir. Adam gibi TSM fasil icin Kumkapi'ya gitceniz abi. Gidemeyiz diyorsaniz da Taksim'de Sanat iyidir, cok gittim oraya iyi gayet her seyi. Cumhuriyet'te bi kosede hep canli muzik var o guzel bi olay ama cok kazik Cumhuriyet.) Gerek boyle piyasa arabesk, gerek TSM falan hem de asiri eglendirecek birsey ariyorsaniz, Ahmet diye bi eleman var, 7. Kat Teras diye bi yerde cikiyor, gunlerini su an bilmiyorum. Adam INANILMAZ eglendiriyor, yumusak bi arkadasimiz. Cidden hayatimda en eglendigim fasillar direk 7. Kat Terastakilerdir. Fiyat fix menu + sinirsiz icki 40 YTL mi oyle biseydi gecen sene. Fiyata bakmayin gercekten kaliteli gerek yemek gerek ickileri. Ve mesela ekstra ortaya karidestir, kalamardir akliniza ne gelirse soyluyorsunuz, porsiyonu 4 ytl falan bunlarin. Kesinlikle oneririm. Bir de, meyhane demissin ben en cok taverna tarzi yerleri severim eger oyle birsey dusunuyorsan da Ege Rum Meyhanesi COK iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Sanat a geçen hsonu gitmiştim hiç gitmemiştim.Harika bi yer. Fasıldaydık sonra yukarda bira içtik çok hoşuma gitti favori mekanlarımdan biri oldu artık. Ayrıca şu 7.kat teras nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar