Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fasıl / Meyhane Tavsiye

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bir arkadaşımızı 5-6 aylığına uğurlayacağız ve güzel bir veda düzenlemeyi planlıyoruz.

7 erkek, 3 kız (+-1) gibi bir grup olarak girmekte sıkıntı çekmeyeceğimiz, Kadıköy - Taksim - Hisarüstü üçgeninde olması tercih sebebi olan; fasılı da olan bir yer arıyoruz.

Sağlam içiş olacağı için de fiyatta da şöyle bir şey var: Paket sınırsız içkili menü de olabilir, normal menüler de olabilir ama kişibaşı mezesi yemeği meyvesi rakısı dahil 75 üst limit olabilir diye düşünüyoruz. Daha azı çok daha makbule geçer tabi, bu zamana kadar hep 45 - 60 arasında gidip geldik.

Sonuç olarak böyle bir yer olarak nereleri tavsiye edebilirsiniz bize, en iyi nerede eğlenebiliriz sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

Fasil derken boyle sirf TSM mi istiyorsunuz? Oyleyse zaten gerekli aciklamalar yapilmistir. (edit: yapilmamis. Cumhuriyet guzeldir ama pahalidir. Adam gibi TSM fasil icin Kumkapi'ya gitceniz abi. Gidemeyiz diyorsaniz da Taksim'de Sanat iyidir, cok gittim oraya iyi gayet her seyi. Cumhuriyet'te bi kosede hep canli muzik var o guzel bi olay ama cok kazik Cumhuriyet.)

Gerek boyle piyasa arabesk, gerek TSM falan hem de asiri eglendirecek birsey ariyorsaniz, Ahmet diye bi eleman var, 7. Kat Teras diye bi yerde cikiyor, gunlerini su an bilmiyorum. Adam INANILMAZ eglendiriyor, yumusak bi arkadasimiz. Cidden hayatimda en eglendigim fasillar direk 7. Kat Terastakilerdir. Fiyat fix menu + sinirsiz icki 40 YTL mi oyle biseydi gecen sene. Fiyata bakmayin gercekten kaliteli gerek yemek gerek ickileri. Ve mesela ekstra ortaya karidestir, kalamardir akliniza ne gelirse soyluyorsunuz, porsiyonu 4 ytl falan bunlarin. Kesinlikle oneririm.

Bir de, meyhane demissin ben en cok taverna tarzi yerleri severim eger oyle birsey dusunuyorsan da Ege Rum Meyhanesi COK iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...