Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life movie

Daesu

Öne çıkan mesajlar

1 dk içinde bunu buldum:

www.thezreview.co.uk/comingsoon/h/halflife.htm

araştırıyorum ..

edit:ilginçtir aynı sitede doom unda filmini buldum, ama zaten son 4-5 yıldır söylentisi vardı bunun.

www.thezreview.co.uk/comingsoon/d/doom.shtm

[hline][i]Wow - Begin

[Bu mesaj Norak tarafından 28 October 2003 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

linkte sadece konuşuluyor denmiş ama benzer şekilde konuşulup da çekimi yapılmayan nice filmler vardır, prodüksiyon şamasına gelmeden boşa umutlanmış oluruz bence. ayrıca bugüne kadar pc oyunlarının filmlerinde yaptıkları gibi ucuz aksiyon tarzında deil de buna gerilim/ ciddi aksiyon havası gerekir yoksa batırırlar, keşke yapmasalardı deriz..

öte taraftan alien gibi sinema filmlerine referansları dosdoğru olan oyunlardan biri olması açısından (tomb raider'ın indiana jones'a, fallout'un mad max'e, starcraft'ın çeşitli filmlere olduğu gibi) seyircinin "eee kardeşim gördük biz bu filmi" yorumuna yönelmemesi için bir hayli de zor bir proje..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

yok be anam sadece maket yaptılar onlarıda İTÜ ve YTÜ mimarlıktaki birinci sınıflara proje diye yaptırıyorlar bedavaya bu gariplerde "ödevim var yapmam lazım" diye yapıyorlar

hem filmin gerisi öle özel efekt fln yani harbi sağlam geliyoruz[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Sam niye Konyaya Set kurulmasınmış? Alla alaa =]
Babacum Doğru diyo..Buraya HoliWot kurcaklar,
Hem sizin oralarda Bi üssünüz bile yok..Bizim burada üs var yaaa ;P
Babacum öyle heveslendirdin ki,postu okur okumaz sazanladım yani :]

Dur dur..Senaryomu okuycam daha..Babacum senin senaryoyuda gönderdilermi sana ;]

*!Setteki eşyaların taşınmasına yardımcı olur..*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

e tamam işte, ben yukarıda neden öyle yazdım sanıyorsun? adam "buranın havasından başka havada nem kaparım" diye tutturmuş, mecburen buraya taşımışlar seti. sen ne anladın ki? :-p

konya'ya kurulsun tabii güzide bir şehrimiz. biz de 'Allah'ın dağı'nda kuruyalım.. :)

ekleme: arcane'in yaptığı bütün montajlarda kelleler pişmişcesine çekmiş oluyor nedense, neo yapmıştı kendini o daha da beterdi.. :lol:[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 29 October 2003 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 29 October 2003 03:16 tarihinde demiş ki:
ekleme: arcane'in yaptığı bütün montajlarda kelleler pişmişcesine çekmiş oluyor nedense, neo yapmıştı kendini o daha da beterdi.. :lol:
kafa freemanınkiyle aynı boyutta
neo da olmadı çünkü keanu nun pozu ile benim kafa uyuşmadı, zaten o pozda kafa gözükmüodu o ayrı bi olay[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 29 October 2003 14:06 tarihinde demiş ki:neo da olmadı çünkü keanu nun pozu ile benim kafa uyuşmadı, zaten o pozda kafa gözükmüodu o ayrı bi olay[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!

senin kafa küçük mü kaldı keanu'ya göre? :-p

hişt babacum'daki potansiyeli ilk ben keşfettim, sahiplenmeyin hemen öyle. komisyon isterem.. *kulağını sıvazlar*[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın yollamayın resmimi ben sizin Gordonunuzum bvana sahip çıkın karnımı doyurun sevin saygı gösterin deelmi?

van kedisi, kangal köpee, ankara ke.çisi gibi sizin de Paticik BabacumFreemanınız var koruyun sevin[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

AHuuuW!
Babacum valla aynı freemanmişin sen yahu seni gördüm o resmi.
Lol! ara adamları ben oynıyabilirim de kesin kabul ederler :-P :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
------------
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...