Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Sınıfta bir kızark. mtv de half life ın filminin ilk çekimlerini görmüş daha dorusu hazırlık gibi bişi varmı aranızda gören[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 1 dk içinde bunu buldum: www.thezreview.co.uk/comingsoon/h/halflife.htm araştırıyorum .. edit:ilginçtir aynı sitede doom unda filmini buldum, ama zaten son 4-5 yıldır söylentisi vardı bunun. www.thezreview.co.uk/comingsoon/d/doom.shtm [hline][i]Wow - Begin [Bu mesaj Norak tarafından 28 October 2003 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Interestıng....very ınterestıng....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 her yerdede soylenmezki :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Ben bi yerde doom III'ün yapım videosunu izledim de nerdeydi acep?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 linkte sadece konuşuluyor denmiş ama benzer şekilde konuşulup da çekimi yapılmayan nice filmler vardır, prodüksiyon şamasına gelmeden boşa umutlanmış oluruz bence. ayrıca bugüne kadar pc oyunlarının filmlerinde yaptıkları gibi ucuz aksiyon tarzında deil de buna gerilim/ ciddi aksiyon havası gerekir yoksa batırırlar, keşke yapmasalardı deriz.. öte taraftan alien gibi sinema filmlerine referansları dosdoğru olan oyunlardan biri olması açısından (tomb raider'ın indiana jones'a, fallout'un mad max'e, starcraft'ın çeşitli filmlere olduğu gibi) seyircinin "eee kardeşim gördük biz bu filmi" yorumuna yönelmemesi için bir hayli de zor bir proje..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 film çekimleri türkiyede olacak çekim seti olarak ta konya taraflarında minik bir incirlik üssü kurdular[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 babacum amerika'ya gitseydin de adamları masrafa sokamasaydın, tamam döviz gettirdin kaprisinle de yazıktır, günahtır. sensiz çekemiyorlar diye de konya'ya set kurdurulmaz ki, michael jackson'a bile halt ettirdin..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yok be anam sadece maket yaptılar onlarıda İTÜ ve YTÜ mimarlıktaki birinci sınıflara proje diye yaptırıyorlar bedavaya bu gariplerde "ödevim var yapmam lazım" diye yapıyorlar hem filmin gerisi öle özel efekt fln yani harbi sağlam geliyoruz[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Sam niye Konyaya Set kurulmasınmış? Alla alaa =] Babacum Doğru diyo..Buraya HoliWot kurcaklar, Hem sizin oralarda Bi üssünüz bile yok..Bizim burada üs var yaaa ;P Babacum öyle heveslendirdin ki,postu okur okumaz sazanladım yani :] Dur dur..Senaryomu okuycam daha..Babacum senin senaryoyuda gönderdilermi sana ;] *!Setteki eşyaların taşınmasına yardımcı olur..*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 başrulda babacum oynuyor yanlıs ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 By arcane[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 29 October 2003 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 e tamam işte, ben yukarıda neden öyle yazdım sanıyorsun? adam "buranın havasından başka havada nem kaparım" diye tutturmuş, mecburen buraya taşımışlar seti. sen ne anladın ki? :-p konya'ya kurulsun tabii güzide bir şehrimiz. biz de 'Allah'ın dağı'nda kuruyalım.. :) ekleme: arcane'in yaptığı bütün montajlarda kelleler pişmişcesine çekmiş oluyor nedense, neo yapmıştı kendini o daha da beterdi.. :lol:[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 29 October 2003 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 tabii zor şartlar altında çalışıyoruz arada mevleviler yörüngelerini şaşırıp dönerken bizim sete giriyorlar haydaa yeni baştan seti kur... uzun iş[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 *!i Sense a wave in the topic* :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Ben Sierraya şu yukardaki 2 resmi birden gönderip babacumla anlaşmayı düşünmüyorum değil walla. :P Boyda var...tamam :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 sivasli cindy gibi bu da bizim turkish Gordon[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yolla sana sen o resimleriş planetHL ye mutlaka görürler sonrada sierra valve sıra ile gönder :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: Sam, 29 October 2003 03:16 tarihinde demiş ki: ekleme: arcane'in yaptığı bütün montajlarda kelleler pişmişcesine çekmiş oluyor nedense, neo yapmıştı kendini o daha da beterdi.. :lol:kafa freemanınkiyle aynı boyutta neo da olmadı çünkü keanu nun pozu ile benim kafa uyuşmadı, zaten o pozda kafa gözükmüodu o ayrı bi olay[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Kadim yemek artıklarının oluşturduğu yeşil nükleer parlama, damlayan musluk, elektrik kıvılcımları, sağdan soldan çıkan tanımlanamayn yaratıklar - hmm evet, böyle bir film en ucuz maliyetle Oky'nin evinde çekilebilir. Kendisiyle kontak kurun derim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Bu babacum'un resmini yollayın hakketten bir yerlere meşhur olsun.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: arcane, 29 October 2003 14:06 tarihinde demiş ki:neo da olmadı çünkü keanu nun pozu ile benim kafa uyuşmadı, zaten o pozda kafa gözükmüodu o ayrı bi olay[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! senin kafa küçük mü kaldı keanu'ya göre? :-p hişt babacum'daki potansiyeli ilk ben keşfettim, sahiplenmeyin hemen öyle. komisyon isterem.. *kulağını sıvazlar*[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya bırakın yollamayın resmimi ben sizin Gordonunuzum bvana sahip çıkın karnımı doyurun sevin saygı gösterin deelmi? van kedisi, kangal köpee, ankara ke.çisi gibi sizin de Paticik BabacumFreemanınız var koruyun sevin[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 AHuuuW! Babacum valla aynı freemanmişin sen yahu seni gördüm o resmi. Lol! ara adamları ben oynıyabilirim de kesin kabul ederler :-P :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ahh ahh diyorum keşke diyorum[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar