Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smile ADSL mart kampanyası


Phlox

Öne çıkan mesajlar

efenim şimdi smile yeni bir kampanya başlatmış. 1 yıllık sözleşme imzalayıp 7 ay yarı fiyatına kullanıyormuşuz. 4mbit limitsiz bağlantı böylece 7 ay boyunca 40 tl gibi bir fiyata geliyo. fakat biraz takıntılı ve zamanında bağlantı sorunlarından çok çeken biri olarak değişiklik yapmak istemiyorum pek. şu an ttnet adsl kullanıyorum 4mbit sınırsız, 80 küsür ödüyorum. smile adsl kullanmış olup yorum yapabilcek birileri var mı? bi yandan da ttnet bu kampanyanın altında kalmayıp fiyat düşürür diye umuyorum, arada kaldım. halp!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla ilgili tek bildiğim şey, smile = ttnet. sonuçta "ttnetin altyapısını kullanıyor bunlar" deniliyor hep. ha diceksin bunlar nasıl ttnetten ucuz veriyor hizmeti. topluca alıyorlar ttnetten portları, e toplu alınca köpek gibi indirim oluyor. tüketiciye fiyatı kırarak verirince ucuza hizmet işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

smile almayın teknik servisleri ttnet den kötü
inanılır gibi değil çağrı merkezleride kötü

bağlantımda sorun çıktı 1 mbit bağlantım vardı performansı neredeyse 512k ya düştü 1.5 ay boyunca speed testim en yüksek 600 çıktı bana sorun yok normal değerler dediler oturup bütün embesil çağrı merkezi çalışanlarına dl nedir upload nedir 1 mbit bağlantı değerleri nedir anlattım anlamadılar bende quicknet e geçtim yaşasın quicknet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...