Phlox Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 efenim şimdi smile yeni bir kampanya başlatmış. 1 yıllık sözleşme imzalayıp 7 ay yarı fiyatına kullanıyormuşuz. 4mbit limitsiz bağlantı böylece 7 ay boyunca 40 tl gibi bir fiyata geliyo. fakat biraz takıntılı ve zamanında bağlantı sorunlarından çok çeken biri olarak değişiklik yapmak istemiyorum pek. şu an ttnet adsl kullanıyorum 4mbit sınırsız, 80 küsür ödüyorum. smile adsl kullanmış olup yorum yapabilcek birileri var mı? bi yandan da ttnet bu kampanyanın altında kalmayıp fiyat düşürür diye umuyorum, arada kaldım. halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 konuyla ilgili tek bildiğim şey, smile = ttnet. sonuçta "ttnetin altyapısını kullanıyor bunlar" deniliyor hep. ha diceksin bunlar nasıl ttnetten ucuz veriyor hizmeti. topluca alıyorlar ttnetten portları, e toplu alınca köpek gibi indirim oluyor. tüketiciye fiyatı kırarak verirince ucuza hizmet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 pehh bende biri adsl sandım, onu arıyorum google'da:) smile adamı kanser eder, sakın bulaşmayın. aydın doğandan kime hayır gelmiş ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 smile almayın teknik servisleri ttnet den kötü inanılır gibi değil çağrı merkezleride kötü bağlantımda sorun çıktı 1 mbit bağlantım vardı performansı neredeyse 512k ya düştü 1.5 ay boyunca speed testim en yüksek 600 çıktı bana sorun yok normal değerler dediler oturup bütün embesil çağrı merkezi çalışanlarına dl nedir upload nedir 1 mbit bağlantı değerleri nedir anlattım anlamadılar bende quicknet e geçtim yaşasın quicknet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kırsal bi bölgedeyim.. 2 yıllık sözleşmemin dolmasına 5 ay kaldı bi problem cıkmadı su ana dek(1,5 yılda bi kaç kez bölgesel iyileştirme sebebiyle bi kaç saat nete giremediğim oldu) smileden memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bende memnunum hic sorun yasamadim teknik serviside iyi bi kere 25 dk telefonda konustuk adamla her yolu denedik sonunda hallettik smile :) adsl (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar