Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ders için elektronik devre elemanları alabileceğim yer.

Fly

Öne çıkan mesajlar

Fly said:
tamam, karaköye bakayım ben.
en son 13 yaşında mı ne ankaradaki maltepe pazarında kavganın ortasına düşer gibi olmuştum oyun ararken, tırsıyorum o yüzden sdf

abi benim cocuklugum yazicioglunda gecti ya
14 yasindan sonra her haftasonu yazicioglundaydim
hele l2 ve l3 her haftasonu hic isim olmasada gider fiyatlara bakardim

nesi tekin deil hala anamis deilim
Sosyal ağlarda paylaş

abicim sen gidip itle kopukla urasirsan olur tabe
ben yillardir gidiyorum
2el parca aldim
2el parca sattim(mezarci uranyuma)
ekran tamir ettirdim
bilgisayar tamir ettirdim
1 el parca aldim
cd aldim
kaset cdye cektirdim
hatta proje yaptirdim 100 liraya A aldim proje dersinden

herseyi yaptim

hicde sorun yasamadim
Sosyal ağlarda paylaş

ayol ben karı-kız halimde 70 kere girip çıkmışımdır yazıcıoğluna. nesi varmış ki tekinsiz?
duyan da gidenler geri dönmüyor, kolları kesilip dilendiriliyorlar sanır filan. delikanlı adamsınız, yapmayın etmeyin, alakası yok. aaaa...

diğer yandna bu tip alentronik malzemeler için eskiden karaköydeki alt geçit tek bölgeydi, kapattılar mı onu nooldu (bayadır gitmiyorum, eheh)
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
ayol ben karı-kız halimde 70 kere girip çıkmışımdır yazıcıoğluna. nesi varmış ki tekinsiz?
duyan da gidenler geri dönmüyor, kolları kesilip dilendiriliyorlar sanır filan. delikanlı adamsınız, yapmayın etmeyin, alakası yok. aaaa...

diğer yandna bu tip alentronik malzemeler için eskiden karaköydeki alt geçit tek bölgeydi, kapattılar mı onu nooldu (bayadır gitmiyorum, eheh)

sey azina saglik abla
anamadim bole bi telmasa war
ulan diyorum baska bi yer mi yazicioglu
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
11-12 yaşında falan yazıcıoğluna gider oyun moyun alırdım.. tee 10 sene önce. ilk başta hiç bozuk falan çikmazdi. sonra ara ara çikmaya başladi. sonra içinden oyun çikmamaya başladı.. feza devam etti bi süre. o da kapanınca yazıcıoğlu benim için bitti. daha da gitmedim.. gerekte yok pek.

ayrıca tekinlik bakımından hiç bi sorun yaşamadım. velet halimle 100 kere gitmişimdir hiç en ufak bi sorun yaşamışlığım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...