Arden Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Karaköy (tu) satıcıyla çok iyi muhabbeti kurarsan çok ucuza kapatırsın herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Fly said: tamam, karaköye bakayım ben. en son 13 yaşında mı ne ankaradaki maltepe pazarında kavganın ortasına düşer gibi olmuştum oyun ararken, tırsıyorum o yüzden sdf abi benim cocuklugum yazicioglunda gecti ya 14 yasindan sonra her haftasonu yazicioglundaydim hele l2 ve l3 her haftasonu hic isim olmasada gider fiyatlara bakardim nesi tekin deil hala anamis deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yazıcıoğlu için http://forum.paticik.com/read.php?6,3855245,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ya sınıfta öyle bir anlattılar ki 3-4 adam, orada olsanız şu discovery channel' da çete arayan tipin gezdiği mekanlar gibi bir şey sanırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 abicim sen gidip itle kopukla urasirsan olur tabe ben yillardir gidiyorum 2el parca aldim 2el parca sattim(mezarci uranyuma) ekran tamir ettirdim bilgisayar tamir ettirdim 1 el parca aldim cd aldim kaset cdye cektirdim hatta proje yaptirdim 100 liraya A aldim proje dersinden herseyi yaptim hicde sorun yasamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Göze batma bişicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Absolut said: Göze batma bişicik olmaz. batarsan sikertirler ahaha abi ole bi imaj cizdiniz ki sanki adam harlemden ot almaya gidiyo bildigin pasaj lan bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ayol ben karı-kız halimde 70 kere girip çıkmışımdır yazıcıoğluna. nesi varmış ki tekinsiz? duyan da gidenler geri dönmüyor, kolları kesilip dilendiriliyorlar sanır filan. delikanlı adamsınız, yapmayın etmeyin, alakası yok. aaaa... diğer yandna bu tip alentronik malzemeler için eskiden karaköydeki alt geçit tek bölgeydi, kapattılar mı onu nooldu (bayadır gitmiyorum, eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Küçükken topum Yazıcıoğlu'na kaçmıştı benim.........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Emaleth said: ayol ben karı-kız halimde 70 kere girip çıkmışımdır yazıcıoğluna. nesi varmış ki tekinsiz? duyan da gidenler geri dönmüyor, kolları kesilip dilendiriliyorlar sanır filan. delikanlı adamsınız, yapmayın etmeyin, alakası yok. aaaa... diğer yandna bu tip alentronik malzemeler için eskiden karaköydeki alt geçit tek bölgeydi, kapattılar mı onu nooldu (bayadır gitmiyorum, eheh) sey azina saglik abla anamadim bole bi telmasa war ulan diyorum baska bi yer mi yazicioglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bide perpa diye bi yer var, perdeciler pasajı değilse elektronikçilerle falan dolu olması lazım. baya büyük gözüküyo dışardan içine grmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yazicioglu kadikoyde degil mi yaw? neresi tekin degil oranin :D gayet normal bir yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 11-12 yaşında falan yazıcıoğluna gider oyun moyun alırdım.. tee 10 sene önce. ilk başta hiç bozuk falan çikmazdi. sonra ara ara çikmaya başladi. sonra içinden oyun çikmamaya başladı.. feza devam etti bi süre. o da kapanınca yazıcıoğlu benim için bitti. daha da gitmedim.. gerekte yok pek. ayrıca tekinlik bakımından hiç bi sorun yaşamadım. velet halimle 100 kere gitmişimdir hiç en ufak bi sorun yaşamışlığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar