Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

600 lira ve Kılıçdaroğlu

Mohi

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:
balon said:
akplilerle chplilerin en önemli farkı , akpliler özeleştiri yapabilir . yaptıkları iyi ya da kötü şeyleri kıyaslamıyorum bakın sevgili elitistlerim ; özeleştiriden bahsediyorum .

zuhaaaa

Ben bir akp'li hortumcu ve kılıçdaroğlu da onun gibi bir şey ki belediye başkanlığı istiyor derim . sen vatanı kurtaracak dersin .
Sosyal ağlarda paylaş

yargısız infaz rlz yani? kesin şerefsizdir dimi?

öyle midir, değil midir henüz bilmiyorum. ancak yolsuzlukların üzerine bu kadar gitmişken başa gelir de kendisi yolsuzluk yaparsa bi tarafından kan alınacağına eminim, yani öyle bir niyeti olsa bu kadar yolsuzluk avcısı moduna girmezdi bence.
belki haklısındır, ama ben siyasete şerefi olan insanların da girebileceğine inanmak istiyorum. bir ümit işte.

ama tarafının şerefsizliği su götürmez bir gerçek diye karşı tarafa da şerefsiz yaftası yapıştırman biraz saçma olmuyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

:) çocuk siyasetiyle " anneee bak kabul etti bunlar şerefsizdir falan diyo edebiyatına gireceğine benle , Kadıköy belediyesine bi bak ve söyle ki selami öztürk neyi Kadıköy için yapmış , Kadıköye yıllardır ne katmış ve kendi işi ne kadar büyümüş ?

takım tutar gibi herkes oy atıyor fanatikliğin lüzumu yok , çocuk edebiyatlarıyla gelip kendi tarafının şerefsizliğini kapatma ayaklarına karnı herkesin tok , bi sen akıllı değilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

her yoksulum açım diyene vermiyor geçen tvde anlattığına göre ev ahalisinden en az 1 kişi sıgortalı çalışan ise yardım yapılmıyacak. bu yardımı alanlarada sigortalı iş bulana kadar yardım edilecek. bu yardım alanların mesleği neyse ona göre liste yapıcaklarmış işadamlarında yada iş verenlerden bunları işe alması için önerilicekmiş vb diyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
akplilerle chplilerin en önemli farkı , akpliler özeleştiri yapabilir . yaptıkları iyi ya da kötü şeyleri kıyaslamıyorum bakın sevgili elitistlerim ; özeleştiriden bahsediyorum .

Öz eleştiri nedir diye sorarım ben sen böyle yazarsan, nerde varmış o özeleştiri?Aksine uzun süren hükümet dolayısıyla özgüven artıyor tam tersi şekilde.

Özeleştiri yapıyorsa gerçekten ben 12 saat yoldan ülkeme gelip oy vericem bu adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnızca ilk mesajı okudum. eğer yalansa komik, doğruysa trajikomik. böyle saçma bir şey olur mu yaa, resmen asgari ücret.

yeşil kartın, vefat aylığının vs. bile ölesiye sömürüldüğü bir ülkedeyiz, ülkede çalışan adam kalmaz, 600 e ok diyecek binlerce insan tanıyorum ben. saçmalık ötesi öyle böyle değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...